Asociaţia Diaspora Galben Albastră (AGDA) şi Contrast Media Production au organizat o acţiune caritabilă pentru  Spitalul de Pediatrie Ploieşti.Tabloul Canvas este la magazinul oficial al FC PETROLUL PLOIEŞTI
 
Miercuri, 10 mai a.c., ADGA cu Contrast Media Production (Ionuţ Cărbureanu) au lansat pe pagina de facebook,  o  acţiune caritabilă pentru a sprijini construcţia şi dotarea unui nou centru de primiri urgenţe şi triaj la Spitalul de Pediatrie Ploieşti.
”Tabloul a fost cumpărat de ADGA şi va fi expus în magazinul clubului, pentru ca toţi suporterii petrolişti sa se bucure de el.
Cu cei 500 de lei au fost cumpărate 50 de bilete care au fost donate!”
Din păcate tabloul scos la licitaţie, nu a fost pe placul suporterilor lupilor galbeni, Asociaţia Diaspora Galben Albastră fiind cea care l-a achizitionat de la Contrast Media Production (Ionuţ Cărbureanu) .
”Ajutor pentru Spitalul de Pediatrie Ploieşti!
   Împreună cu Contrast Media Production (Ionuţ Cărbureanu) scoatem la licitaţie, în scop caritabil, un tablou canvas (dimensiune 60x90 cm) special, banii încasaţi urmând să fie donaţi către Spitalul de Pediatrie Ploieşti.
Se poate licita doar printr-un comentariu la această postare, suma de start fiind de 500 de lei. 
Licitaţia se va încheia vineri, la ora 16.00!
Împreună suntem mai puternici!”