Hai  pe „Ilie Oană” la ultimul meci de acasă din acest sezon. Împreună ajutăm Spitalul de Pediatrie Ploieşti
Ne pregătim pentru ultimul joc al sezonului pe „Ilie Oană”! Sâmbătă, 13 mai, de la ora 14.30, vom primi vizita lui FC Hermannstadt şi avem multe motive să fim cât mai mulţi pe stadion. Marcăm finalul campionatului, o aventură pe care, împreună, am dus-o la bun sfârşit în ciuda obstacolelor cu care ne-am confruntat pe traseu, dar, mai important, ne alăturăm unei campanii de maximă importanţă pentru comunitatea locală, ce are drept scop strângerea de fonduri pentru construcţia secţiei de urgenţe a Spitalului de Pediatrie Ploieşti!
 
Astfel, biletele ce vor fi puse în vânzare pentru confruntarea dintre FC Petrolul şi FC Hermannstadt (sâmbătă, ora 14.30) vor fi valabile şi pentru super concertul caritabil ce se va desfăşura pe data de 16 iunie, pe stadionul „Ilie Oană” (ora 18.00). Păstrează biletul de la meci şi vei avea accesul asigurat la acest concert! În plus, alegem să sprijinim proiectul în mod direct, astfel încât toate încasările rezultate din vânzarea tichetelor pentru partida de sâmbătă vor fi donate către Spitalul de Pediatrie Ploieşti!
 
TAXI, VUNK, DIRECŢIA 5, RALUCA- PROIECTUL BALCANIK şi ELENA GHEORGHE îşi unesc forţele pentru acest show, prezentat de către Mihai Morar, Daniel Buzdugan şi DJ TAZZ, şi organizat de către MRS Residence, în parteneriat cu FC Petrolul Ploieşti, Fundaţia Metropolis, Primăria Muncipiului Ploieşti, Ploieşti-Capitala Tineretului din România 2024 şi Observatorul Prahovean.
 
Atât copiii încercaţi de suferinţă, cât şi părinţii care le stau alături necondiţionat au nevoie de un spaţiu armonios, care să le facă aşteptarea mult mai uşoară, până la preluarea de către personalul medical. Copiii noştri merită să fie trataţi într-un spaţiu care să corespundă celor mai înalte standarde de confort. Zilnic, la triaj sunt peste 120 de prezentări, iar în weekend depăşesc 140.
 
“Renovarea Centrului de Primiri Urgenţe vine în sprijinul dorinţei mele şi a întregului personal de a asigura condiţii optime pentru desfăşurarea actului medical de calitate, de a asigura un mediu prietenos şi sigur pentru pacienţii speriaţi, de a crea o legătură strânsă între medic şi pacient, de încredere şi colaborare”, a spus managerul unităţii, doctor Anca Miu.
 
Meciul va fi unul special, concertul diferit de oricare altul, iar speranţa noastră este aceea că vom contribui cu toţii la dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă a copiilor noştri.
 
Ca să îi putem ajuta pe copiii care trec pragul Spitalului avem nevoie de mobilizarea tuturor şi acest lucru ne este la îndemâna doar prin cumpărarea unui bilet! La ultimul meci de acasă în Superliga, ediţia 2022-2023, FC Petrolul – FC Hermannstadt! Apoi peste 4 ore de show, susţinute de către unii dintre cei mai iubiţi artişti.
 
Foto: Răzvan Păsărică.