Petrolul vs FC Botoşani se va juca pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 17:00. Partida se va transmite pe trei posturi TV: Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.
Petrolul Ploieşti a urcat pe un loc care duce la barajul pentru cupele europene. „Lupii galbeni” au profitat de jocul rezultatelor şi au urcat pe locul 8 în clasament. Trupa antrenată de Florin Pîrvu speră să îşi consolideze această poziţie şi după partida de mâine după amiază!
FC Botoşani a bifat în urmă cu trei luni cel mai clar succes contra Petrolului din istoria confruntărilor directe, un 5-0 clar, va fi în stare Haita Lupilor Galbeni sa îşi ia revanşa ? …rămâne de văzut!
FC Botoşani este una dintre cele mai în formă echipa din play-out. Moldovenii n-au pierdut niciun meci în această fază a campionatului. Trupa antrenată de Flavius Stoican ţinteşte, de asemenea, unul dintre primele două locuri din play-out.
Echipele probabile pentru confruntarea de mâine sunt:
Leitner – Meijers, Papp, Lima Santos – Doua, Jair, Seto, Jefferson, Ţicu – Irobiso, Grozav – Antrenor Florin Parvu!
Flavius Stoican va replica, probabil, pentru FC Botoşani cu Ducan – Petro, Pius, Şeroni, Ţigănaşu – Dican, Florescu, Ivanov – Dragu, Roman, Mailat.
Aşadar, mâine Petrolul vs FC Botoşani se anunţă un duel interesant la vârful play-out-ului din Superligă cu Petrolul favorita avand parte de cel de al doisprezecelea jucator, frumosul public de la Ploiesti, una dintre cele mai frumoase galerii din ţară!

Tichetele vor putea fi procurate şi de la casa stadionului, ce va fi deschisă conform următorului program:
vineri, 28 aprilie: 09.00 – 17.00
sâmbătă, 29 aprilie: 09.00 – 17.00
Preţurile biletelor sunt următoarele:

Peluze: 10 lei
Tribuna 2: 30 lei
Tribuna 1: 40 lei
Tribuna 0: 50 lei
Loje: 250 lei.

„Cu toţii pe stadion! Hai Petrolul”
Biletele sunt disponibile on-line, pe www.entertix.ro