O emoţie galben-albastră,  Eugeniu Cebotaru
EUGENIU CEBOTARU ANTRENORUL SECUND AL FC PETROLUL, CÂŞTIGĂTORUL LIGII 2, EDIŢIA 2021/2022 CU CARE PETROLUL PLOIEŞTI A PROMOVAT ÎN SUPERLIGĂ ŞI A ADUS O BUCURIE IMENSĂ ÎN TABĂRA GALBEN-ALBAŞTRILOR ŞI A TUTUROR SUPORTERILOR PLOIEŞTENI,  CARE AU INVADAT STADIONUL DUPĂ TERMINAREA MECIULUI  CU CONCORDIA CHIAJNA, PE FAŢA MIJLOCAŞULUI NOSTRU SE CITEA LA VREMEA  ACEEA UN IMPACT PUTERNIC EMOŢIONAL ÎN  ÎMBRĂŢIŞĂRILE CU PUBLICUL PLOIEŞTEAN.
Eugeniu Cebotaru (38 de ani) face parte la ora actuală din stafful tehnic al echipei Petrolul Ploieşti, ca antrenor secund, însă cu toţii ştim că putea să plece la Poli Iaşi. Cebotaru a preferat să continue la Petrolul şi să înceapă o nouă carieră.
Mijlocaşul moldovean s-a transferat la Petrolul Ploieşti pe 15 iunie 2021, de la o altă echipă românească Academica Clinceni. La Petrolul Cebotaru a jucat 48 de meciuri şi a marcat 4 goluri.
Pentru naţionala Moldovei a evoluat în perioada 2006-2020, adunând 68 de meciuri şi marcând 1 gol, în poarta Rusiei.
Pentru tot ce faci în continuare pentru Petrolul, îţi mulţumim!
„E munca noastră de un an de zile, nu a fost uşor, dar merită emoţiile pe care le am acum. Am tras, am trecut prin toate, greutăţi, foarte multă muncă, dar echipa aceasta merită să fie în Liga 1.
Cel mai greu moment a fost când ne apropiam cât mai mult de promovare. 
Încărcătura era mare, dar e bine că am reuşit. Emoţiile pe care le trăim acum merită.
 Echipa asta merită să fie în Liga 1. Tot ce am găsit aici, suporteri, echipă”, a declarat Eugeniu Cebotaru imediat, după promovarea Petrolului!
 
Foto:fcpetrolul.ro