Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, luni, în deplasare, meciul cu FC Voluntari
Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, luni, în deplasare, meciul cu FC Voluntari, scor 2-2, în etapa a cincea din play-out-ul Superligii.
 
Petrolul a reuşit să înscrie în minutul 28, prin Jair, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid. Şapte minute mai târziu, în minutul 35, Marcelo Lopes a deschis scorul pentru gazde, din pasa lui Ricardinho.
 
Avantajul de pe tabelă al ilfovenilor a fost scurt, pentru că după alte şapte minute, Matricardi a făcut un fault în careu şi arbitrul Sorin Costreie a dictat lovitură de pedeapsă., pe care a transformat-o Gicu Grozav, în minutul 43.
 
În repriza secundă Adam Nemec a primit cartonaş roşu (pe banca de rezerve). Gazdele în minutul 82 au reuşit să înscrie, prin Sigurjonsson, ca mai târziu in minutul 88 Seniko Doua sa marcheze golul egalizator printr-un şut de la distanţă, la un corner.
 
Arbitrul de tuşă Mihai Maricaa ridicat fanionul şi golul a fost anulat, dar, după analiza VAR, arbitrul de centru a decis să acorde golul pentru Petrolul.
 
Ploieştenii sunt pe locul secund în play-out, cu 28 de puncte, la egalitate cu ocupanta primului loc, FCU Craiova. FC Voluntari se află pe locul 6, cu 24 de puncte.
 
Foto:Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu) şi GABI DIMA
Video:Gabi Dima şi Ionuţ Popa (Câmpina)