NAE CONSTANTIN a demisionat. Noul  antrenor  al Petrolului Ploiesti este Florin Pârvu
Imediat după meciul pierdut de la Botoşani, Nicolae Constantin si-a anunţat intenţia de a demisiona din funcţia de antrenor principal al echipei noastre. Decizie pe care si-a menţinut-o, iar, astăzi, tehnicianul a ajuns la un acord cu clubul nostru, privind încetarea colaborării pe cale amiabilă.
În funcţie din vara anului 2021, Nicolae Constantin a fost cel sub mandatul căruia, la finele stagiunii precedente, FC Petrolul a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după o pauză de şapte ani. Acum, Constantin lasă echipa pe locul opt în Superliga, după 23 de etape, cu un total de 30 de puncte, un bilanţ mai mult decât onorabil pentru o nou promovată.
 Noul  antrenor  al Petrolului Ploiesti este Florin Pârvu
FC Petrolul Ploieşti continuă pe linia antrenorilor proveniţi din rândul foştilor jucători importanţi, Florin Pârvu fiind cel care va prelua destinele tehnice ale primei echipe.
În vârstă de 47 ani, Pârvu s-a născut la Ploieşti şi a debutat, cu Petrolul, pe prima scenă a fotbalului românesc, în sezonul 1995-1996. A avut, apoi, o experienţă de doi ani în China, la Henan, revenind la Petrolul, unde a continuat până în 2001, când s-a transferat la Dinamo Bucureşti. A mai jucat pentru FC Braşov, Universitatea Craiova, Stal Alchevsk (Ucraina), AEL Limassol (Cipru), din nou Petrolul, CS Otopeni, Chimia Brazi şi CS Turnu Severin, echipă la care şi-a încheiat cariera de jucător şi început-o pe cea de antrenor, ca asistent al lui Marian Bondrea! Ca tehnician le-a condus, din postura de „principal”, pe Chimia Brazi şi Conpet Ploieşti, fiind şi antrenor secund la Petrolul, în mandatul din 2014 al lui Răzvan Lucescu, iar mai apoi la Rapid Bucureşti. Din 2016 a activat în China, la Henan, acolo unde a fost, pe rând, tehnicianul formaţiilor U19, U21 şi, ultima dată, al echipei a doua a clubului.
Florin Pârvu va conduce astazi , primul antrenament al „galben-albaştrilor”, urmând ca luni, de la ora 20.00, să debuteze oficial pe banca echipei noastre, în meciul de pe „Ilie Oană” cu AFC Hermannstadt, din cadrul etapei a 25-a a Superligii.
 
Sursă:fcpetrolul.ro