Lupii galbeni au ”muscat” din polonezi. A doua victorie in cantonamentul din Antalya
Petrolul s-a impus şi în cel de-al doilea test susţinut în Antalya, 2-0 în faţa ocupantei locului 14 din prima ligă poloneză, Lechia Gdansk. 
Meciul a fost decis de „dubla” reuşită, pe parcursul reprizei a doua, de către Robert Moldoveanu (`49, `89).
 
O primă repriză disputată pe o ploaie torenţială, dar şi cu multe ocazii de gol la ambele porţi, în jocul desfăşurat, în această după-amiază, la Side. Budescu (`12, `19, `20) a avut trei şanse mari să deschidă scorul, dar n-a reuşit, în niciuna dintre situaţii, să-l învingă pe Kuciak, fostul portar din urmă cu mai bine de un deceniu al Vaslului, pentru ca, la rândul lor, polonezii să treacă pe lângă gol la bara lui Stec (`18) sau atunci când Zwolinski (`24, `44) a rămas faţă în faţă doar cu Moroz, goalkeeperul „lupilor” intervenind, de fiecare dată, salvator!
 
Golul a venit, însă, imediat după reluare, atunci când Velisar a centrat perfect de pe stânga, iar MOLDOVEANU (`49) a reluat, imparabil, din marginea careului mic: 1-0! Un avantaj pe care elevii lui Nicolae Constantin au ştiut, mai apoi, cum să şi-l apere, iar, pe final, tot MOLDOVEANU (`89) a dat lovitura decisivă, înscriind după ce a plecat singur spre buturile adverse, de la circa 30 de metri, l-a driblat pe portarul polonezilor şi a trimis, mai apoi, în poarta goală: 2-0!
Astfel, „lupii” rămân cu un procentaj perfect după primele două partide şi se pregătesc pentru ultimul test din cadrul stagiului din Turcia, ce se va disputa vineri, chiar înainte de venirea spre casă. Dar nu cu ŢSKA 1948 Sofia, adversara anunţată iniţial, ci tot o prim-divizionară poloneză, Pogon Szczecin. Partida se va juca la Belek, de la ora locală 12.00.
Iată jucătorii folosiţi,miercuri, de către staff-ul tehnic al „galben-albaştrilor”:
Petrolul (repriza 1): Moroz – Achim, Meijers, Mathaus – Olaru (cpt), Dumitriu, Seto, Tolea – Moldoveanu, Budescu, Grozav.
Petrolul (repriza 2): Leitner – Achim, Meijers, Mathaus – Borţa, Seto, Purtic, Velisar – Bratu, Moldoveanu, Grozav. Din minutul 80 au mai intrat juniorii Juan Pătraşcu, Mihnea Rădulescu şi Mario Ioniţă, cei care i-au înlocuit pe Mathaus, Grozav şi Seto.
Huja şi Ţicu, la RMN!
Accidentat la genunchiul piciorului stâng, în primul joc, cu azerii de la Turan Tovuz, Marian Huja a mers, astăzi dimineaţă, în Antalya, la centrul Medical Park, pentru a efectua un RMN. Fundaşul central a fost însoţit de către Valentin Ţicu, şi el acuzând unele probleme la genunchi după antrenamentul de ieri, ambii aflându-se, acum, în aşteptarea rezultatelor investigaţiilor imagistice. Zilele trecute, şi brazilianul Jair a efectuat o radiografie la laba piciorului drept, la care a simtit dureri, dar, din fericire, rezultatul n-a relevat o problemă gravă, fiind nevoie, însă, de câteva zile de pauză de la antrenamente.
Altfel, aseară a ajuns la Side şi fundaşul dreapta ivorian Seniko Doua, cel care s-a pregătit alături de Petrolul şi în ultima parte a anului trecut. 
Doua a intrat, de  ieri, la antrenamente şi va merge, apoi, la Ploieşti, el urmând să se alăture lotului echipei noastre pentru restul sezonului.