Gabriel Păun a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni, torţe şi fumigene (foto-video)
Astăzi, toată suflarea galben albastră  a rămas tăcută.
Gabriel Păun (Păun FCP), unul dintre cei mai pătimaşi suporteri ai echipei  Petrolul Ploieşti,   a fost condus pe ultimul drum de sute de omeni, torţe şi fumigene.
Rezumatul unei zile triste...
Ultimul drum a  început cu slujba de înmormântare, slujbă care nu s-a auzit deloc afară, cortegiul mortual (însoţit de 30 maşini) cu sufletul neînsufleţit al lui Gabi a pornit spre destinaţia finală...Cimitirul Bolovani.
Prima oprire  a fost în faţa fostei sale locuinţe, apoi la stadion, acolo unde  fost primit şi de ultrasii lupilor cu aplauze şi fumigene.
După o scurtă slujbă ţinută de preotul  Vicenţiu Dumitru, un suporter al găzarilor, cortegiul a plecat spre locul de veci, cortegiu însoţit de peste 40 autoturisme, circulaţia fiind oprit pe un sens de mers, pe strada Mihai Bravu.
În  jurul orei 16.00 maşina mortuala a ajuns la Cimitirul Bolovani, Păun fiind înhumat printre zeci de coroane şi torţe aprinse.
De menţionat şi un moment neplăcut, preotul care a susţinut slujba de la Biserică de Lemn ”Schimbarea La Faţă”  a refuzat să vină la stadion spre frustrastrarea tuturor, slujba de pe Arena Lupilor fiind întârziată cu 30 minute, aceelasi preot având nesimţirea şi tupeul să vină la cimitir, doar intervenţia poliţiştilor şi  câtorva persoane a oprit că spiritele să nu degenerlizeze.
Mesajul Peluzei ”Ilie Oana”.
”ÎNTR-O LUME MAI BUNĂ, MULT PREA DEVREME AI PLECAT.FIE-ŢI DRUMUL CĂTRE ÎNGERI, FRATE DE TORŢE LUMINAT”
 Reamintim, Gabi Paun a decedat in dimineata zilei de 26 decembrie, cauza decesului fiind necunoscuta.
Foto:IPC
Video:IPC si  Peluza ”Ilie Oana”.