Programul lupilor galbeni pana la sfârşitul anului 2022

Profitând de pauza mai lungă din campionat, Superliga fiind întreruptă pe timpul desfăşurării fazei grupelor Campionatului Mondial din Qatar, petroliştii se bucură de o vacanţă ceva mai consistentă în această perioadă. Astfel, imediat după meciul de vineri, de la Sf. Gheorghe, elevii lui Nicolae Constantin au primit liber, reunirea lotului fiind programată pentru joi, 17 noiembrie, atunci când vor demara pregătirile pentru ultima parte a anului 2023.

Până la începutul lunii decembrie, antrenamentele se vor derula la Ploieşti, în unele zile în regim de semi-cantonament, internţionându-se şi disputarea unor jocuri de verificare. În situaţia în care nu vor interveni modificări de ultimă oră, miercuri, 23 noiembrie, Petrolul va merge, din nou, la Sf. Gheorghe, pentru un test cu Sepsi OSK (ora 12.00), iar sâmbătă, 26 noiembrie, formaţia noastră o va întâlni pe FC Voluntari, locul desfăşurării jocului şi ora de start a întâlnirii urmând să fie stabilite în perioada următoare.

Patru meciuri în decembrie!

Finalul anului 2022 va fi unul extrem de încărcat, cu patru meciuri oficiale programate în decurs de circa două săptămâni, trei dintre acestea urmând să se dispute pe „Ilie Oană”.

Superliga se va relua în jurul datei de 3 decembrie, atunci când, în etapa a 19-a, FC Petrolul va primi vizita Universităţii Cluj. Apoi, la jumătatea săptămânii următoare sunt programate meciurile din etapa a treia a fazei grupelor Cupei României, în cadrul căreia, tot la Ploieşti, echipa noastră o va întâlni pe U Craiova 1948 (în jurul datei de 7 decembrie).

Imediat, în preajma zile de 10 decembrie, este programat derbiul din deplasare cu Rapid Bucureşti (etapa 20 Superliga), iar anul se va încheia cu un nou duel cu U Craiova 1948, şi tot pe „Ilie Oană”, dar, de data aceasta, în runda a 21-a din Superliga (în jurul datei de 17 decembrie). După aceea se va intra în pauza de Sărbători, prima etapă din 2023 fiind programată să se desfăşoare pe 21 ianuarie.

Sursa şi foto:https://fcpetrolul.ro/coordonatele-pana-la-finalul-anului/