COMUNICAT ADGA-ASOCIATIA DIASPORA GALBEN ALBASTRĂ
 
ADGA a luat la cunoştinţă cu surprindere şi cu iritare de Plângerea Penală făcută de fostul jucător al Petrolului Gabriel (zis Gabi) Tamaş împotriva antrenorului Nae Constantin.
Gestul ni-se pare total neinspirat (pentru a nu spune mai mult) venind din partea cuiva care a iniţiat o convorbire ce s-a dorit a fi publică încă din momentul iniţierii, telefonul fiind pus pe speaker şi aşezat în mijlocul unui grup de aproximativ 10 persoane, printre care şi 7-8 jucători ai Petrolului, invitaţi chiar de Tamaş pentru a fi martori la convorbirea respectivă. 
Odată interlocutorul răspunzând la apel, Tamaş nu i-a făcut cunoscut caracterul public al discuţiei, pentru că la ea participau, cel puţin de partea lui Tamaş, mai multe persoane, invitate de acesta la o terasă publică, în acest scop. 
Cum poate Tamaş să acuze acum ca i-a fost adusă atingere vieţii sale private, când el însuşi a invitat cu acel prilej întreaga echipa să fie martora acestui show sinistru pus în operă de el?
ADGA îşi reafirmă sprijinul total şi necondiţionat faţă de antrenorul Nae Constantin, un om care a demonstrat şi demonstrează încontinuu, atât ca jucător, cât şi ca tehnician, un ataşament real faţă de culorile galben-albastre, şi îi urează fostului jucător Gabriel (zis Gabi) Tamaş să găsească o utilizare mai nobilă pentru banii câştigaţi la Petrolul decât plata fără sens a unor servicii juridice.
 I-se va demonstra, încă o dată în viaţă, că nu mor caii când vor câinii.
În numele celor 50.000 de suporteri care nu vor fi niciodată acoperiţi de cei 100.000 de prieteni ai lui Tamaş.
 
Asociaţia Diaspora Galben-Albastră