A venit revansa.FC Voluntari-PETROLUL PLOIESTI 0-1.Lupii galbeni au urcat pe loc de play off
 
Petrolul a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0, în etapa 16 din Liga 1 şi urcă, măcar temporar, pe loc de play-off.
Raţă a ratat prima ocazie mare a partidei, trimiţând mult peste din 6 metri ('7). Replica Petrolului nu doar că a venit imediat, dar a fost soldată şi cu modificarea tabelei. Grozav l-a bătut pe Jesus Fernandez cu un şut fără preluare, plasat la colţul scurt ('10). 
Ilfovenii au continuat să fie periculoşi, dar Leitner a respins lovitura de cap semnată de Andres, în timp ce Damaşcan, la aceeaşi fază, n-a cadrat o finalizare din câţiva metri ('30). 
Govea, puţin peste transversală, a continuat să le dea emoţii prahovenilor ('39), care au rezistat şi la şutul imprecis trimis de Droppa în prelungirile primului act. 
Voluntari a început tare şi repriza secundă, Huja şi Meijers l-au salvat pe Leitner la ocaziile lui Florea şi Raţă ('50), în timp ce Nemec a trimis inexplicabil de slab cu capul din marginea careului mic ('63). 
Pe final, Petrolul putea închide partida la „racheta” lui Seto care a lovit transversala ('66) sau la ocazia imensă a lui Grozav, care a bâlbâit un balon în preajma liniei porţii ('70). 
N-a fost să fie, cum n-a fost să fie deloc nici pentru Voluntarii, gazdele au trecut din nou pe lângă gol la o altă reluare cu capul, a lui Damaşcan, cea din minutul 77. A trecut foarte aproape de stâlpul din stânga lui Leitner.