FC Voluntari-PETROLUL PLOIESTI. Lupii vor revansa

Petrolul a depăşit criza rezultatelor în care intrase în ultimele săptămâni, iar victoria obţinută în faţa Argeşului a readus echipa noastră în preajma locurilor de play-off, în momentul în care s-a trecut de jumătatea sezonului regular. Sâmbătă, „lupii” merg la Voluntari, dornici să-şi consolideze poziţia şi, în acelaşi timp, să-şi ia şi revanşa după eşecul din prima etapă a campionatului, atunci când ilfovenii câştigau, pe „Ilie Oană”, cu un penalti acordat în ultimele minute ale jocului. Întâlnirea de pe stadionul „Anghel Iordănescu” va începe la ora 19.00.

Duelul din etapa inaugurală a returului a fost prefaţat de antrenorul Nicolae Constantin şi de către cel mai vechi jucător din lotul „galben-albaştrilor”, Alberto Olaru, cel care, în ultima partidă de campionat, şi-a făcut debutul pe scena primului eşalon.

Va fi un meci important, ca toate celelalte, de altfel, în care vom întâlni o echipă bună a campionatului, dar care, din punctul meu de vedere, nu traversează o perioadă foarte bună şi mi-aş dori să profităm de asta. Nu o să fie uşor, pentru că au în lot jucători cu mare experienţă, au un antrenor, la fel, cu mare experienţă, şi, în concluzie, FC Voluntari este o formaţie care, dacă nu eşti atent, te poate taxa atunci când nu te gândeşti! Dar, ne-am pregătit bine şi sper să obţinem un rezultat pozitiv”, a anticipat Nicolae Constantin confruntarea de sâmbătă seară.

Tehnicianul a dezvăluit şi faptul că este obligat să facă cel puţin o modificare în „11”-le de start, faţă de ultima partidă, şi că, deocamdată, nu se gândeşte la titularizarea lui Budescu. Cu siguranţă nu va fi aceeaşi formulă de start, pentru că Vâlceanu este, după cum se ştie, împrumutat de la Voluntari şi nu poate juca în acest meci. Aşezarea în teren, probabil, va fi aceeaşi, dar rămâne să vedem dacă vor interveni schimbări şi la jucătorii din câmp. Legat de Budescu, mai mult ca sigur el nu va fi titular, pentru că, din punct de vedere fizic, încă nu este pregătit să ducă un meci de la un capăt la celălalt. Se pregăteşte de săptămâni bune cu noi, se antrenează foarte bine, dar mai are nevoie de timp. Din punctul meu de vedere, şi intrarea lui acum a fost un pic forţată şi cu riscuri pe care ni le-am asumat atât noi, cât, în primul rând, el, pentru că o nouă accidentare ar fi greu de dus… Însă, este important faptul că el creşte de la săptămână la săptămână şi că, după meciurile acestea, se simte din ce în ce mai bine”, a precizat Nicolae Constantin.

La rândul său, Alberto Olaru, jucătorul care se află alături de Petrolul încă din 2016, de la începutul noului proiect, a vorbit atât despre meciul de sâmbătă, cât şi despre debutul său în primul eşalon, consemnat în jocul de la începutul acestei săptămâni. E clar că nu o să avem un meci uşor la Voluntari, chiar dacă, în ultima etapă, ei au pierdut clar pe teren propriu, în faţa Chindiei. Dar, am încredere în echipă şi sunt sigur că vom obţine un rezultat bun”, a spus Olaru. „Am aşteptat mult debutul în primul eşalon şi m-am bucurat că am avut ocazia să joc pe prima scenă! Acum şase ani şi jumătate, adică atunci când am început proiectul, era doar un vis să ajung cu Petrolul în prima ligă! Dar, am crescut alături de echipă şi iată că visele devin realitate!”, a mai spus jucătorul în vârstă de 24 de ani.

Pentru partida de sâmbătă, pe lângă absenţa lui Vâlceanu, în tabăra ploieşteană mai există şi indisponibilitatea lui Mirko Ivanovski, atacantul macedonean fiind, în continuare, accidentat. Conform organizatorilor întâlnirii, biletele vor costa 50 de lei!

Până acum, Petrolul şi FC Voluntari s-au întâlnit de şase ori, două dintre confruntări încheindu-se la egalitate, în vreme ce celelalte patru au fost câştigate de către ilfoveni.

Sursa:https://fcpetrolul.ro/fc-voluntari-fc-petrolul-dorinta-de-confirmare-si-setea-de-revansa/