OMV Petrom a devenit partenerul Academiei de Copii şi Juniori a FC PETROLUL PLOIESTI
 
OMV Petrom a devenit partenerul Academiei de Copii şi Juniori a clubului nostru, anunţul fiind făcut de către Octavian Grigore, vicepreşedintele ACS Petrolul 52.
 
„OMV Petrom ni s-a alăturat şi va asigura o sponsorizare importantă strict pentru Academia de Copii şi Juniori a clubului nostru. Acest lucru a fost posibil în baza unui proiect înaintat de către noi şi ţin să le mulţumesc tuturor celor implicaţi, atât factorilor decidenţi, cât şi celor care ne-au ajutat până la obţinerea acestei finanţări. În prima fază înţelegerea se va întinde până pe 30.04.2023, dar, evident, ne dorim să avem un parteneriat cât mai lung”, a precizat Octavian Grigore, cel care este, totodată, şi Directorul Tehnic al Academiei FC Petrolul Ploieşti.
 
„Este foarte important faptul că dânşii şi-au manifestat dorinţa de a se apleca spre sectorul juvenil, urmând să susţină, astfel, copiii din Ploieşti şi din judeţul Prahova să facă sport! Iar dacă vor face şi performanţă, atunci va fi cu atât mai bine! Avem echipe participante la cel mai înalt nivel intern pentru toate categoriile de vârstă, avem jucători care fac parte din loturile naţionale sau sunt în vizorul selecţionerilor, aşa încât, cu siguranţă, acest parteneriat va fi unul cât se poate de benefic, urmând să ne ajute să ne atingem obiectivele”, a mai afirmat Octavian Grigore.
 
Situată pe locul 20 în ierarhia Academiilor din România, întocmită în acest an de către Federaţia Română de Fotbal, Academia de Copii şi Juniori a clubului nostru participă, la nivel national, cu echipele înscrise în Liga de Tineret, Liga Elitelor „U17”, Liga Elitelor „U16” şi Liga Elitelor „U15”, şi, de asemenea, cu grupele de vârstă mici în întrecerile ce se desfăşoară sub organizarea AJF Prahova.