Telenovela Tamas la final. De ce a plecat cel mai bun jucător al lupilor galbeni
Fostul internaţional Gabi Tamaş a plecat de la Petrolul, după ce conducerea clubului a activat o cerere de reziliere telefonică pe care fundaşul o făcuse luni, după meciul cu FCSB (0-2). Potrivit unor surse, Tamaş a fost mereu un fotbalist incomod pentru antrenorul Nae Constantin şi conducere. Acum, o înregistrare în care Tamaş face o referire tăioasă la adresa suporterilor a ajuns la liderii facţiunilor din galeria petrolistă. 
Cel puţin până acum, a fost clar că Gabi Tamaş a fost cel mai mare câştig al Petrolului de la promovarea în prima ligă.
Fostul internaţional a dat siguranţă defensivei şi a fost practic antrenorul din teren lângă care Marian Huja, de exemplu, a înregistrat o creştere în joc însemnată.
Cel mai bun jucător al lupilor a fost însă şi cel mai incomod pentru staful tehnic şi pentru conducere.
A fost cam singurul care a pus problema banilor, atunci când existau restanţe salariale. Şi cu siguranţă singurul care, după meciul lamentabil cu FCSB (0-2), a îndrăznit să ridice glasul.
Potrivit unor surse, Gabi Tamaş ar fi avut o discuţie cu antrenorul Nae Constantin, în care fotbalistul şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu abordarea partidei cu echipa bucureşteană.
 “Eu am venit aici să joc fotbal, să câştig”, ar fi spus Tamaş.
În cadrul discuţiei telefonice cu Nae Constantin, care a fost una amplă, Tamaş ar fi făcut şi câteva afirmaţii care nu puteau fi pe placul suporterilor.
 Fostul internaţional ar fi reacţionat nervos, nemulţumit că staful şi conducerea joacă mereu cartea fanilor petrolişti.
Prins probabil într-un moment mai delicat, Tamaş a vorbit în termeni duri despre suporteri, în momentul în care a venit vorba despre dezamăgirea fanilor după rezultatul cu FCSB.
Acesta a folosit cuvinte triviale la adresa fanilor.
Înregistrarea discuţiei telefonice dintre Nae Constantin şi Gabi Tamaş a ajuns, a doua zi dimineaţa, la liderii galeriei petroliste.
Lăsând la o parte faptul că Tamaş a reacţionat inacceptabil la adresa fanilor, înregistrarea convorbirii telefonice şi mai ales transmiterea ei către suporteri creează o imagine nu tocmai plăcută pentru staful şi conducerea clubului ploieştean.
Gestul a fost făcut, cel mai probabil, pentru asigurarea sprijinului fanilor într-un moment important, acesta al debarcării lui Gabi Tamaş, un jucător respectat de suporteri.
 
Foto: www.Digisport.ro