PETROLUL PLOIESTI a scos la vanzare pachete de bilete pentru meciurile cu  FCSB şi FC Argeş Pitesti
Începând de astăzi, PETROLUL PLOIESTI a demarat procedura de comercializare a biletelor pentru ultimele două partide de pe teren propriu din turul sezonului regular al Superligi, cele cu FC FCSB (duminică, 9 octombrie, ora 21.30, etapa 13) şi FC Argeş (ora şi data urmează să fie stabilite, meciul se va disputa în intervalul 21-24 octombrie, în cadrul etapei a 15-a).
 
Important:
 
* Vor fi vândute doar pachete de bilete, ce vor asigura accesul la ambele întâlniri! Nu va exista posibilitatea de a fi procurate tichete individual, pentru oricare dintre cele două jocuri!
 
* În acest sens, va fi emis un singur bilet, ce va trebui prezentat în momentul accesului la meciul cu FCSB şi, obligatoriu, păstrat pentru accesul pe stadion şi la întâlnirea cu FC Argeş. Păstrarea în bune condiţii este responsabilitatea posesorului, nefiind posibilă eliberarea unui alt tichet în caz de pierdere sau deteriorare. Dat fiind faptul că jocul cu FC FCSB va fi unul cu grad ridicat de risc, pe bilete vor fi inscripţionate numele cumpărătorilor.
 
Preţurile pachetelor de bilete ce vor asigura accesul la meciurile cu FC FCSB şi FC Argeş vor fi următoarele:
 
– Peluze – 20 lei;
 
– Tribuna II – 60 lei;
 
– Tribuna I – 80 lei;
 
– Tribuna 0 – 100 lei;
 
– Lojă – 500 lei
 
În prima fază, tichetele pot fi achiziţionate online, accesând www.entertix.ro (aici), iar de miercuri, 28 septembrie, acestea vor putea fi găsite şi la casa de bilete a stadionului, ce va fi deschisă conform următorului program:
 
– miercuri, 28 septembrie: orele 10.00 – 20.00;
 
– joi, 29 septembrie: orele 10.00 – 20.00;
 
– vineri, 30 septembrie: orele 10.00 – 20.00.
 
Vom reveni cu programul casei de bilete pentru săptămâna 3 – 9 octombrie.
 
Sursa:FCPETROLUL.ro