CSC 1599 Şelimbăr-PETROLUL PLOIESTI, in faza play-off a Cupei României
La sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc, vineri, tragerea la sorţi pentru faza play-off a Cupei României, tur în care va intra în competiţie şi FC Petrolul Ploieşti.
 
Astfel, în meciul pentru calificarea în grupele întrecerii, echipa noastră o va întâlni pe divizionara secundă CSC 1599 Şelimbăr, partida urmând să se desfăşoare pe terenul acesteia, pe 27/28 septembrie. Gruparea din Şelimbăr şi-a disputat meciurile din acest sezon la Râmnicu Vâlcea şi, după şase etape, ocupă poziţia a şaptea în clasamentul la zi al Ligii 2 (3 victorii, 2 egaluri, 1 înfrângere).
 
 După cum se ştie, din acest sezon Cupa României va avea un nou format. În faza play-off au acces 24 de echipe calificate din tururile eliminatorii precedente, plus opt formaţii din Superliga (cele clasate de la locul 9 în jos sezonul trecut). Câştigătoarele vor merge în grupe, alături de cele mai bune opt clasate în stagiunea precedentă a primului eşalon. Echipele vor fi împărţite în trei urne valorice şi vor fi alcătuite 4 grupe de câte 6 echipe, fiecare formaţie urmând să dispute câte trei meciuri, întâlnind câte o echipă din fiecare urnă valorică.
 
Foto: www.frf.ro
 
Sursa:www.fcpetrolul.ro