FC PETROLUL PLOIESTI. Comunicat al membrilor fondatori ai ACS Petrolul 52
Faţă de dezinformările apărute, în ultima perioadă, în presă şi în spaţiul public, grupul membrilor fondatori ACS Petrolul 52 precizează în mod deschis şi ferm că nu s-a împotrivit niciodată şi nici nu se va opune unei asocieri în termeni legali cu Consiliul Local Ploieşti sau cu alte instituţii publice sau private.
 
Aceste dezinformări aduc clubului prejudicii de imagine în relaţia cu investitori, sponsori sau finanţatori, conducând, totodată, la alterarea încrederii în club şi a stării de spirit a echipei.
 
Ne manifestăm, încă o dată, deschiderea totală faţă de oricine doreşte să se asocieze sau să finanţeze clubul Petrolul Ploieşti şi precizăm, din nou, faptul că nu au existat, şi nu vor exista, solicitări personale de natură financiară ale membrilor fondatori pentru cedarea majorităţii Asociaţiei.
 
Nu am ascuns şi nu vom ascunde realitatea privind situaţia financiară a clubului, care, în acest moment, este una delicată, fiind evident faptul că este nevoie de sprijin imediat.
 
Echipa FC Petrolul Ploieşti reprezintă judeţul Prahova şi oraşul Ploieşti şi are nevoie de sprijinul tuturor celor care doresc să se implice. Ea aparţine ploieştenilor, prahovenilor şi tuturor celor care iubesc acest club!