Lupii galbeni sunt precauti inaintea meciului cu CS Mioveni
 
Petrolul vizează, mâine, cea de-a patra victorie consecutivă, în partida pe care o va disputa, pe „Ilie Oană”, cu ultima clasată, CS Mioveni. Întâlnirea va începe la ora 19.00.
 
Pentru prima dată în acest sezon, Petrolul poată să pară echipă favorită să obţină cele trei puncte, în condiţiile în care vine după trei succese şi va primi vizita „lanternei” ierarhiei Superligii, CS Mioveni, formaţie ce l-a instalat la conducere, zilele trecute, pe Flavius Stoican. O postură pe care, însă, „lupii” o resping din start, atrăgând atenţia asupra dificultăţii întâlnirii. „Este un meci de la care, sincer, nu ştiu la ce să mă aştept! Ei au un nou antrenor din această săptămână şi, aşa cum se ştie, de fiecare dată se crează un şoc cu o astfel de schimbare. Pe de altă parte, a fost o săptămână dificilă pentru mine, pentru că a trebuit să gestionăm succesul de la Craiova şi să facem în aşa fel încât să reuşim să-i ţinem pe jucători cu picioarele pe pământ”, a spus Nicolae Constantin, cel care, după ce şi-a ispăşit cele două etape de suspendare, va reveni, de mâine, pe banca tehnică a petroliştilor.
 
„Eu aş cataloga jocul de mâine ca fiind unul dintre cele mai grele pe care le-am avut de pregătit până acum. Am văzut meciurile lor şi nu mi-au lăsat impresia că ar fi o echipă care s-a apărat pe două linii, ba chiar le-au pus probleme adversarilor atunci când au avut posibilitatea. Probabil că acum, cu noul antrenor, vor fi ceva modificări şi la ei, dar noi suntem pregătiţi şi să atacăm, şi să ne apărăm. Tot ce vreau este ca la final să obţinem cele trei puncte”, a adăugat tehnicianul „galben-albaştrilor”, cel care a avut un mesaj şi pentru cei care au criticat jocul Petrolului din ultimele etape. „Am reuşit să strângem puncte şi asta contează cel mai mult. Cred că e loc de mai mult respect şi ar trebui să ne ocupăm fiecare de echipa lui şi să vedem, în momentul în care am pierdut, de ce s-a întâmplat asta. Nu să dăm vina pe adversar, pe jocul adversarului! Suntem o echipă nou promovată, am adus jucătorii pe care ni i-am permis şi încercăm să scoatem maximum posibil de la fiecare meci, indiferent de numele adversarului. Iar, până acum, ne-a ieşit, e drept, jucând mai închis, mai organizat zic eu. Se vorbeşte mult despre antifotbal, dar asta înseamnă să tragi te timp, să te tăvăleşti pe jos, să iei cartonaşe, iar noi, la ultimul meci, n-am luat niciun cartonaş şi nici nu aţi văzut jucători acuzând cârcei sau altceva de genul acesta”, a concluzionat Constantin.
 
Despre întâlnirea de mâine a vorbit şi Marius Cioiu, unul dintre titularii din partidele acestui început de sezon. „Va fi un meci destul de dificil, în niciun caz nu trebuie să ne gândim la punctele acumulate până acum de către cei de la Mioveni sau la locul pe care îl ocupă ei în clasament. Dacă vom face asta, atunci va fi o greşeală! Trebuie să fim concentraţi şi conectaţi pe tot parcursul celor 90 de minute şi sper, şi cred, că vom reuşi să câştigăm. Nu contează scorul, important este să fie victorie şi să luăm cele trei puncte”, a spus mijlocaşul „galben-albaştrilor”. „Ne dorim să fim susţinuţi, şi de această dată, de un public cât mai numeros. Suporterii ne-au fost alături la fiecare meci, atât acasă, cât şi în deplasare, ne ajută de fiecare dată şi trebuie să-i facem bucuroşi şi după acest joc”, a mai afirmat Cioiu.
 
Partida de mâine va începe la ora 19.00, biletele fiind disponibile până la startul confruntării, atât on-line, pe www.entertix.ro, cât şi la casa stadionului „Ilie Oană”, deschisă astăzi până la ora 20.00, iar mâine începând cu ora 08.30.
 
Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Viorel Nicuşor Flueran (Craiova) – Daniel Mitruţi (Craiova) şi Marius Badea (Rm. Vâlcea). Arbitru VAR: Sebastian Colţescu (Bucureşti). Arbitru AVAR: Vlad Bârleanu (Bucureşti). Rezervă: Marian Barbu (Fărăgaş). Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti, pentru arbitraj) şi Ion Marin (Bucureşti, pentru organizare).