Ceremonie de suflet.La Biserica Sfântul Nicolae Nou din Ploieşti s-a refacut  un monument ridicat glorilor  echipei Petrolul şi oraşului
La Biserica Sfântul Nicolae Nou din Ploieşti s-a desfăşurat, miercuri, o slujbă religioasă, ocazionată de refacerea unui monument ridicat, încă din anul 2012, în curtea lăcaşului de cult, pentru a-i omagiona pe care au făcut istorie şi au adus glorie echipei Petrolul şi oraşului Ploieşti.
 
„Este o zi binecuvântată pentru noi ca şi ploieşteni, pentru că am hotărât şi rânduit, cu voia lui Dumnezeu, să refacem acest monument, să-l actualizăm şi să-l redăm celor care, poate, nu cunosc istoria”, a mărturisit preotul Vicenţiu Dumitru, cel care a făcut posibilă refacerea acestui monument, cu sprijinul mai multor susţinători ai Petrolului Ploieşti.
 
„M-a emoţionat gestul celor care au contribuit la necesitatea restaurării monumentului. Emoţiile vin şi pentru că o parte dintre cei trecuţi în nefiinţă mi-au fost antrenori, buni prieteni sau colegi. Dumnezeu să-i odihnească!”, a spus şi preşedintele „galben-albaştrilor”, Costel Lazăr.
 
La ceremonia de miercuri au participat, alături de suporteri ai Petrolului, şi componenţii echipei şi ai staffului tehnic şi administrativ, dar şi antrenorii de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului nostru.
 
Sursa si foto.www.fcpetrolul.ro