Comunicat  ACS Petrolul 52 Ploiesti (PETROLUL PLOIESTI) , privind  preluarea echipei de către omul de afaceri Mohammad Murad
 
Pentru a pune capăt speculaţiilor apărute, în ultima perioadă, pe marginea subiectului legat de o posibilă preluare a clubului nostru de către omul de afaceri Mohammad Murad, ACS Petrolul 52 face următoarele precizări:
 
Singura discuţie care a existat cu un reprezentant al domnului Mohammad Murad a fost aceea la care au participat primarul municipiului Ploieşti, domnul Andrei Volosevici, şi preşedintele ACS Petrolul 52, domnul Costel Lazăr.
 
Ulterior, membrilor AGA ACS Petrolul 52 le-a fost prezentată varianta unei posibile viitoare asocieri, aceştia exprimându-şi ferm disponibilitatea necondiţionată pentru găsirea unei modalităţi prin care un nou investitor să devină majoritar în Asociaţie încă din momentul de faţă, dar şi în viitor, prin înfiinţarea unei societăţi pe acţiuni. Respingem, astfel, categoric toate speculaţiile care s-au făcut de către o anumită parte a mass-media privind existenţa unor solicitări de natură financiară, pentru cedarea majorităţii Asociaţiei, din partea unora dintre membri fondatori,  tot ceea ce a apărut pe această temă reprezentând doar dezinformări!
 
Imediat, i-au fost comunicate reprezentantului domnului Mohammad Murad cele agreate în cadrul AGA şi, la solicitarea acestuia, a fost fixată, pentru ziua următoare, o întâlnire la Ploieşti, pentru discuţii suplimentare şi pentru a-i fi înmânate o serie de documente. Dânsul, însă, nu s-a prezentat şi nici nu a cerut perfectarea unei alte întâlniri, nemaiexistând niciun contact din acel moment! În consecinţă, toate demersurile s-au oprit la acel nivel al discuţiilor.
 
Încă o dată, ACS Petrolul 52 îşi exprimă deschiderea totală pentru orice colaborare care ar contribui la dezvoltarea clubului şi speră ca reprezentanţii mediului de afaceri din Ploieşti şi Prahova, dar şi autorităţile locale, să vină în sprijinul unuia dintre cele mai importante branduri ale oraşului şi judeţului nostru!