Exclusive Car si Barrier, alaturi de Petrolul Ploiesti si in SuperLiga
Exclusive Car va continua să sprijine Petrolul şi în noul sezon, compania de transport fiind cea care, la începutul acestui campionat, a pus la dispoziţia echipei noastre un nou autocar. „Domnul Cătălin Căpraru, cel care manageriază Exclusive Car, a fost alături de noi nu numai printr-un sprijin financiar, ci a fost şi cel care a venit cu ideea să schimbăm autocarul! Iar, într-un termen extrem de scurt, s-a ocupat şi a făcut achiziţia noului mijloc de transport al primei echipe! Îi mulţumim pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă şi îl considerăm, ca pe toţi ceilalţi parteneri ai noştri, un prieten şi un membru al familiei Petrolul”, a spus directorul de marketing al clubului nostru, Mihai Constantinescu.
„Avem 16 ani de activitate, am crescut an de an şi ne-am alăturat echipei manageriale a Petrolului pentru că am crezut în oamenii de aici. Sper să reuşească în tot ceea ce şi-au propus şi îmi doresc să avem o colaborare îndelungată. Am trăit cu destulă tristeţe primele trei meciuri din campionat, dar, mai apoi, am fost bucuros că, la prima deplasare cu autocarul nou, a venit şi prima victorie! Poate că a fost cu noroc!”, a precizat, la rândul său, Cătălin Căpraru, CEO Exclusive Car. „Domnul Căpraru este petrolist, a înţeles ce vrem şi unde ne dorim să ducem Petrolul! S-a oferit foarte repede să ne ajute, în primă fază financiar, iar acum prin punerea la dispoziţie a acestui autocar, ceea ce tot un sprijin financiar este, până la urmă. Este un iubitor al Petrolului şi cred că sunt mulţi alţii care pot face ceea ce a făcut dânsul sau chiar mult mai mult, şi îi aşteptăm şi pe aceştia să vină alături de clubul nostru”, a adăugat şi preşedintele FC Petrolul Ploieşti, Costel Lazăr.
 
Despre EXCLUSIVE CAR
 
Exclusive Car este o companie de transport cu experienţă de peste 15 ani în acest domeniu. În fiecare an am evoluat şi ne-am diversificat serviciile, oferind tot mai multe soluţii la problemele clienţilor noştri, dar şi ale transportatorilor, în general.
 
Flota Exclusive Car este formată din 52 semiremorci frigorifice şi 55 capete tractor marca MAN, euro 6. Suntem mereu în dezvoltare şi creştem numărul de camioane moderne şi şoferi bine pregătiţi pentru a asigura transporturi internaţionale pe întreg teritoriul european cu preponderenţă în: Germania, Italia, Austria, Franţa, Cehia, Slovenia, Slovacia, Polonia, Belgia, Olanda, Bulgaria, Grecia.
 
Cei peste 90 de angajaţi lucrează permanent pentru optimizarea serviciilor şi îmbunătăţirea acestora. Principiile noastre sunt:
 
– Promptitudine. Livrăm la timp, cu şoferi profesionişti. Clienţii noştri beneficiază de servicii de încărcare-descărcare marfă şi depozitare, în cazul transporturilor cu grupaj de marfă
 
– Transparenţă. Camioanele noastre sunt dotate cu tehnică GPS de ultimă generaţie.
 
– Siguranţă. Parcul auto este alcătuit din autocamioane de ultimă generaţie, cursele fiind efectuate în deplină siguranţă cu asigurări CMR /camion în valoare de 1.500.000 euro.
 
– Grijă pentru mediu. Independenţa energetică a devenit o realitatea pentru grupul de firme Exclusive. În urma unei investiţii de 500.000 de euro, compania a instalat un sistem de panouri fotovoltaice, care îi permit utilizarea energiei solare ca sursă de energie pentru activitatea complexului de birouri. Angajaţii noştri folosesc o flotă de aproximativ 20 de maşini electrice şi au la dispoziţie o staţie proprie de alimentare.
 
Exclusive Car este mai mult decât o firmă de transport de marfă. Prin serviciile conexe pe care le oferim, clienţii noştri economisesc timp şi bugete prin accesarea serviciilor noastre de service, descărcare, vulcanizare sau service pentru camioane.
 
Principalul nostru avantaj este oferirea de soluţii complete pentru transport. Este nevoie doar de un telefon pentru ca tu să obţii mai multe servicii din acelaşi loc, fără să apelezi la mai mulţi furnizori.
 
Service de camioane
Vânzare şi hotel pentru anvelope
Servicii de încărcare/descărcare marfă
Spălătorie pentru camioane
ITP
Service pentru agregate frigorifice
Activitatea Exclusive Car are o componentă locală, dedicată proprietarilor de autoturisme sau companiilor care vor să aibă un pachet de întreţinere complet pentru maşinile de serviciu. Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a avea în permanenţă siguranţa că maşina ta este îngrijită şi verificată periodic.
 
Vulcanizare
Spălătorie self service
Staţie ITP
Service auto
Staţie de încărcare pentru maşini electrice
De 15 ani, Exclusive Car stabileşte ritmul unei comunităţi dinamice, în continuă dezvoltare. Parteneriatele cu furnizori recunoscuţi garantează calitatea serviciilor oferite şi ne poziţionează ca lider în domeniul transporturilor în judeţul Prahova.
 
 
Parteneriatul dintre FC Petrolul Ploieşti şi Barrier, început în liga secundă, continuă şi pe parcursul actualului sezon de Superliga!
Brandul Barrier, numărul unu în România în soluţii de acoperire de goluri şi tehnici de umbrire, va fi prezent alături de FC Petrolul Ploieşti şi în acest sezon, anunţul fiind făcut, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă. „Le mulţumesc pentru prezenţa în familia noastră! Au venit lângă noi în momente în care aveam mari dificultăţi financiare, iar atunci chiar a reprezentat o gură de oxigen, a însemnat foarte mult, şi i-am asimilat ca pe membri ai familiei Petrolul! Le mulţumim că ne sunt, în continuare, alături şi împreună ne dorim să facem rezultate frumoase pe toate planurile”, a spus preşedintele FC Petrolul, Costel Lazăr.
 
„Ultima dată când am fost aici am promis că ne vom reîntâlni în liga superioară şi iată că am reuşit! Parteneriatul va continua, cu siguranţă, şi pentru că, aşa cum am spus, noi suntem printre primii trei din industria de profil din România, nu pot decât să îi doresc clubului Petrolul să ajungă tot acolo, între primele trei din ţară! Vă mulţumim că ne-aţi primit în familia Petrolul şi ceea ce putem promite este că vă vom fi în continuare alături, nu neapărat atunci când sunt probleme, şi ne dorim foarte mult ca echipa să ajungă foarte sus!”, a afirmat Sebastian Ştefănescu, manager regional de vânzări Barrier.
 
Despre Barrier
 
Povestea noastră a început în anul 1995, atunci când s-a înfiinţat afacerea de familie Electric Plus. Dorinţa de a ne face remarcaţi pe piaţa din domeniu ne-a ambiţionat să creăm brandul Barrier şi să ne promitem că vom evolua constant.
 
După mai bine de 20 ani de activitate, suntem onoraţi că am contribuit la confortul a mii şi mii de clienţi. Drumul către succesul de azi al companiei Barrier a fost presărat cu nenumărate obstacole, însă fiecare provocare ne-a ajutat să devenim unul dintre cele mai puternice branduri din domeniul producătorilor de tâmplărie PVC.
 
Munca noastră nu se opreşte doar la fabricarea uşilor şi ferestrelor din PVC şi aluminiu. Dintotdeauna ne-am dorit să oferim mai mult decât produse de calitate. Aşa că ne-am pus la dispoziţie resursele pentru a pune bazele Asociaţiei Barrier, un proiect de amploare prin care susţinem numeroase iniţiative sociale.
 
Barrier, un partener de încredere
 
Dorinţa de a mulţumi fiecare client ne ghidează în activitatea zilnică. Indiferent de cerinţe, suntem mereu pregătiţi să răspundem prompt nevoilor tale. Profesioniştii Barrier sunt alături de tine din prima clipă şi îţi oferă soluţii personalizate, simple şi fiabile pentru spaţiul tău. Îţi suntem alături în fiecare etapă, de la alegerea uşilor şi ferestrelor din PVC sau aluminiu potrivite şi până la fabricarea acestora.
 
Ştim că exigenţele clienţilor noştri se traduc prin confort, calitate superioară şi rezistenţă în timp. De aceea, folosim materiale şi tehnologii de ultimă generaţie pentru realizarea unor produse din PVC de neegalat.
Relaţia cu fiecare client este importantă pentru noi. Muncim întotdeauna pentru a ne duce la bun sfârşit promisiunile. Suntem convinşi că onestitatea stă la baza colaborărilor de lungă durată şi este cheia care ne ghidează către inimile şi casele cât mai multor români.
 
Barrier, o poveste despre oameni minunaţi
 
Suntem recunoscători să avem alături peste 600 de angajaţi care împărtăşesc viziunea Barrier: crearea celor mai bune produse din tâmplărie PVC şi aluminiu. Specialiştii companiei noastre sunt mereu dornici să lucreze cu cele mai noi materiale şi tehnici inovatoare pentru a satisface dorinţele clienţilor.
Credem că educaţia continuă este o parte importantă a succesului. De aceea, susţinem dezvoltarea abilităţilor fiecărui angajat prin programe de integrare şi cursuri de specializare. Aşa a luat naştere Academia Barrier, locul în care profesioniştii noştri se bucură de traininguri periodice.
Competenţele oamenilor din echipa noastră, pasiunea şi atenţia la detalii stau la baza produselor de calitate pe care le oferim de la înfiinţare şi până în prezent.
 
Sursa:FCPETROLUL.ro