Clinicile Dentare Dr. Leahu, noul partener al echipei FC Petrolul Ploieşti

Reţeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu a încheiat un parteneriat cu FC Petrolul Ploieşti pentru servicii stomatologice speciale.

Jucătorii echipei Petrolul Ploieşti vor putea beneficia, astfel, de tratamente stomatologice de cea mai înaltă calitate, efectuate de echipe medicale de excepţie, cu ajutorul echipamentelor de ultimă generaţie. Parteneriatul dintre Clinicile Dentare Dr. Leahu şi FC Petrolul Ploieşti asigură accesul tuturor jucătorilor la servicii stomatologice speciale şi beneficii pentru abonaţii clubului.

„Prevenţia are un rol esenţial în ce priveşte sănătatea dentară, cu atât mai mult în ce priveşte sportivii profesionişti. Acesta este şi obiectivul colaborării noastre cu Petrolul Ploieşti, preîntâmpinarea acelor afecţiuni care ar putea împiedica fotbaliştii să-şi desfăşoare activitatea la potenţial maxim. Le mulţumim pentru încrederea în specialiştii clinicilor noastre”, a declarat dr. Ionuţ Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Clinica din Ploieşti, inaugurată în anul 2021 are opt cabinete dotate la cele mai înalte standarde medicale şi un centru de radiologie. Vino pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino 90 din Ploieşti să beneficiezi de toate opţiunile de tratament şi un număr redus de vizite necesare finalizării tratamentelor stomatologice pentru adulţi şi copii.

“Sănătatea dentară este un aspect extrem de important, ce ne preocupă pe fiecare dintre noi. Ne bucură faptul că, având acum şi un partener de top în acest domeniu, Clinicile Dentare Dr Leahu, jucătorii noştri vor beneficia de cele mai bune servicii stomatologice, astfel încât să fie feriţi de probleme medicale ce le-ar putea afecta activitatea sportivă!”, a precizat doctor Laura Popa, medicul echipei FC Petrolul Ploieşti.

Asemenea tuturor Clinicilor Dentare Dr. Leahu din ţară,  echipa de la medici de la Ploieşti oferă servicii stomatologice la cele mai înalte standarde medicale, astfel încât pacienţii adulţi, dar şi copiii să beneficieze de sănătate reală şi experienţe mereu pozitive la medicul stomatolog.

Sursa:FCPETROLUL.ro