FITERMAN PHARMA, noul partener al echipei  PETROLUL PLOIESTI

FITERMAN PHARMA se alătură partenerilor clubului nostru în noul sezon.

„Credem în performanţă şi susţinem mereu iniţiativele şi proiectele care promovează şi încurajează un mod de viaţă sănătos, reuşitele obţinute prin efort continuu şi care ne provoacă să ne depăşim limitele. Tocmai de aceea, suntem bucuroşi să fim partenerii echipei de fotbal PETROLUL PLOIEŞTI”, a declarat Dr. Gabriel Ghenov, manager zonal al FITERMAN PHARMA.

Despre FITERMAN PHARMA

Peste 25 ani de experienţă, peste 150 produse dezvoltate

Perseverenţa, pasiunea şi dedicarea sunt motoarele care ne definesc activitatea de peste 25 de ani şi care, alături de principiile pe care ne-am angajat să le respectam înca de la înfiintarea, în 1995 – CALITATE, ECHIPĂ, DEZVOLTARE – ne-au transformat în cel mai dinamic producător român din aria medicală: producător de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare şi dermatocosmetice.

În activitatea noastra suntem mereu inspirati de pacienti pentru a crea produse inovative adecvate nevoilor acestora. Tocmai de aceea, punem intotdeauna pret pe inovatie si cercetare, având o echipă formată din specialişti în farmacie, medicină, biochimie şi bioinginerie medicală. Împreună, am creat, dezvoltat şi produs peste 100 de produse care acoperă 15 arii terapeutice.

Iar povestea noastră nu are sfârşit. Pentru că viitorul ne va ţine permanent conectaţi la ultimele tendinţe din domeniul farmaceutic şi medical pentru a oferi pacienţilor noştri cele mai bune soluţii terapeutice.

Pe larg, aici: www.fitermanpharma.ro

Sursa:FCPETROLUL.ro