Petrolul Ploieşti pregătită de startul în Superliga (video)
Astăzi, la sala de conferinţe a stadionului ”Ilie Oana” a avut loc conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Petrolul Ploieşti şi FC Voluntari, partidă din prima etapă a sezonului 2022-2023 din Superliga.
 
Partidă a fost prefata de antrenorul şi căpitanul lupilor galbeni, Nicolae Constantin respectiv Valentin Ticu.
 
Declaraţii:
 
„Orice nou început e dificil, dar avem mare încredere că, de mâine, putem face lucruri frumoase pentru echipă, pentru oraş, pentru suporteri! Cu siguranţă că prima impresie contează, e vorba şi de încrederea pe care o putem căpăta cu un rezultat pozitiv. Toată lumea are aşteptări, e normal să fie aşa, e important cum începem, dar mai important va fi cum terminăm”, a spus Nicolae Constantin, cel care a vorbit, apoi, şi despre adversarul de mâine. „Nu ştim prea mult la ce să ne aşteptăm, pentru că avem destul de puţine date, din această vară, referitor la cum joacă. Ne-am raportat mai mult la ce s-a întâmplat sezonul trecut şi cred că Liviu Ciobotariu, un antrenor cu experienţă, nu va schimba prea multe în ceea ce priveşte sistemul de joc. Am vorbit şi cu Gabi Tamaş, era normal să fac asta pentru că el a fost acolo până de curând, şi nu cred că vom fi surprinşi foarte mult. Dar, depinde doar de noi să arătăm bine şi să facem un meci bun!”, a adăugat tehnicianul „galben-albaştrilor”. „Tot ce îmi doresc de la începutul acesta este să avem un rezultat pozitiv! Dacă am reuşi să câştigăm, ar fi perfect! Dacă am face un egal, dar să ieşim cu fruntea sus şi conştienţi că am dat tot ce am putut şi am făcut tot ce a depins de noi, iar aş fi mulţumit! Şi, cel mai mult, m-ar bucura să mulţumesc suporterii pentru că trebuie să încercăm să umplem stadionul meci de meci!”,Nae Constantin.
 
La rândul său, căpitanul lupilor (21 ani) a spus.
„Ziua de mâine va fi una specială pentru mine! Abia aştept să treacă timpul şi să înceapă meciul! Am plecat de jos, am ajuns în primul eşalon, dar acum este un nou început şi îmi doresc să fiu în aceeaşi creştere şi de acum înainte. Nu sunt multe de zis, eu cred că sunt pregătit pentru Superliga şi trebuie să demonstrez asta.
Ne aşteaptă un meci foarte greu. Voluntari a jucat în play-off sezonul trecut, le-au plecat câţiva jucători, dar asta nu înseamnă că le-a slăbit lotul. Am avut o perioadă de pregătire foarte bună, am consolidat relaţiile de joc, eu spun că suntem în grafic, dar mâine va fi primul test şi sper să arătăm bine”.
 
Valentin Ticu a fost prin toate etapele alături de lupii galbeni:copii şi juniori, Liga a 4-a, Liga a 3-a şi Liga a 2-a.