PETROLUL PLOIEŞTI şi-a prezentat jucătorii nou-veniţi în această vară
 
Cu patru zile înainte de startul oficial în ediţia 2022-2023 a Superliga, Petrolul şi-a prezentat,joi, într-o conferinţă de presă, jucătorii nou-veniţi în această vară.
 
Gabriel Tamaş, Gicu Grozav, Mirko Ivanovski, Florin Borţa, Mihai Lucian Dumitriu şi Jair Tavares da Silva au participat la conferinţa de presă de astăzi, alături de preşedintele Costel Lazăr, directorul sportiv Claudiu Tudor şi antrenorul Nicolae Constantin. Singurul absent a fost Christian Irobiso, cel care a fost plecat câteva zile, pentru a-şi rezolva unele probleme, urmând să revină la Ploieşti în cursul acestei seri.
 
„Aş vrea să le mulţumesc jucătorilor care au venit şi au semnat cu sufletul deschis cu echipa noastră, chiar dacă la momentul în care au făcut-o eram în dificultate financiară! Dar, băieţii au avut încredere şi, aşa cum ne-au mărturisit, au venit aici decişi să facem performanţă. Cu toţii ştiu ce înseamnă Petrolul, ştiu ce obligaţii avem şi sper să nu ne dezamăgim suporterii şi să avem rezultatele pe care ni le dorim cu toţii”, a declarat preşedintele Costel Lazăr.
 
Oficialul clubului nostru a fost completat de către directorul sportiv Claudiu Tudor, cel care s-a declarat mulţumit de campania de transferări reuşită în această vară de către Petrolul. „Sunt mulţumit de ceea ce am putut aduce până la acest moment. Cu siguranţă, dacă vom mai putea transfera încă 1-2 jucători, atunci o vom face. Dar, la modul în care am terminat campionatul, nu ne gândeam că vom putea aduce toţi aceşti jucători şi, în principiu, suntem mulţumiţi cu campania de transferări realizată în acestă vară. Încercăm să ne mişcăm în continuare, dacă putem aduce un plus nu vom spune nu niciodată, dar important este să fie peste tot ce avem în lot în momentul de faţă”, a spus Tudor. „E un început pentru toată lumea! Nu aş putea şi nici nu aş vrea să promit lucruri mari. Este important să luăm meci cu meci şi să scoatem maximum posibil din fiecare”, a adăugat şi antrenorul principal Nicolae Constantin.
 
Iar Gicu Grozav, cel care revine după aproape un deceniu pe „Ilie Oană”, a concluzionat. „Îmi era dor să îmbrac din nou tricoul clubului, îmi este dor de atmosfera de pe stadion şi sunt nerăbdător să înceapă campionatul! Sper să o facem cu dreptul şi să ne facem, astfel, suporterii fericiţi. Aştept un „Ilie Oană” plin, aşa cum eram obişnuit să joc aici, indiferent de numele echipei adverse”.
 
Petrolul va începe noul sezon luni, atunci când, de la ora 21.30, pe „Ilie Oană”, o va întâlni pe FC Voluntari. Biletele pentru această confruntare sunt disponibile on-line, pe www.entertix.ro, iar de sâmbătă vor putea fi achiziţionate şi de la casa stadionului „Ilie Oană”.
 
Mai multe declaraţii în clipul video de mai jos.
 
Sursa:FCPETROLUL.RO