PETROLUL PLOIESTI are trei noi parteneri
 
EFBET.
FC Petrolul Ploieşti va avea, din acest sezon, un nou partener, Efbet, liderul pieţei bulgare de gambling şi betting, venind alături de clubul nostru.
Parteneriatul a fost oficializat, joi, într-o conferinţă de presă organizată la stadionul „Ilie Oană”. „Avem plăcerea să prezentăm un partener important, liderul pieţei bulgare de gambling şi betting, Efbet!Suntem bucuroşi că îi avem alături de noi, îi pot numi cei mai importanţi în betting în momentul acesta şi le doresc să ajungă în topul industriei de gambling”, a spus Mihai Constantinescu, directorul de marketing al FC Petrolul Ploieşti.
„Urmărim parteneriate pe termen mediu şi lung, nu am venit aici să bifăm doar un sezon şi să mergem acasă! Fundamentele pe care noi suntem construiţi sunt aceleaşi: forţă, muncă, rezilienţă, fidelitate şi dragoste pentru sport! Asta este EfBet şi parte din ADN-ul acesta îl regăsim şi la Petrolul, adică o echipă care anul acesta împlineşte 98 de ani, cu suişuri şi coborâşuri, şi care a regăsit acum forţa de a reveni în prima ligă. Vă urez să ţintiţi la anii 65-66, să vă apropiaţi cât de mai mult de acea performanţă şi să adăugaţi la palmares noi trofee!”, a afirmat Bogdan Coman, Head Operations al Efbet România.
 
Professional Farmaline
 
Professional Farmaline, companie care deţine un depozit farmaceutic şi alte 24 de puncte de vânzare în Prahova, Braşov şi Dâmboviţa, s-a alăturat proiectului FC Petrolul Ploieşti!
„Am venit cu speranţa că, fiind prahovean şi având principalele direcţii de business aici, putem face lucruri frumoase împreună. Compania noastră sprijină de mult sportul, sunt mai multe echipe de copii pe care le ajutăm şi cărora le asigurăm fie bugete, fie medicaţia, iar împreună cu Petrolul sper să creştem un pic performanţa şi în rândul lor. Petrolul este o echipă de tradiţie şi este important să îşi păstreze locul în care a ajuns acum şi, evident, să obţină noi performanţe”, a punctat Razvan Stefan Munteanu, Manager & Shareholder Professional Farmaline.
Professional Farma Line este o companie care detine un depozit de produse farmaceutice, o farmacie online www.pfarma.ro si 21 farmacii/oficine locale in judetele Prahova, Brasov si Dambovita. Activeaza pe piata farmaceutica din anul 2001, avand o evolutie naturala si sigura.
 
 
 Tratamente Turcia
 
 Tratamente Turcia, un grup ce asigură servicii medicale, juridice, de reprezentare, de transport, cazare şi efectuarea procedurilor medicale, cu interpret român, în spitalele de top din Turcia.
„Sunt foarte fericit şi am sentimentul că vom avea o colaborare excelentă cu Petrolul Ploieşti. Locuiesc în Ploieşti şi m-am gândit că trebuie să ajutăm echipa oraşului atât cât putem, medical cât şi juridic. Petrolul este o echipă foarte bună, îi urăm mult succes în noul sezon şi sperăm, totuşi, să nu aibă nevoie de serviciile noastre, iar jucătorii să fie feriţi de accidentări”, a afirmat Dr. Murat Gulseven, fondatorul Tratamente Turcia.
Cu puţin timp în urmă, cu ajutorul Tratamente Turcia, unul dintre juniorii de perspectivă ai clubului nostru, Cristian Vrăjitoarea, a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord la Istanbul, procedura fiind  un succes total, în condiţiile în care tânărul fotbalist a revenit, după scurt timp, pe terenul de fotbal, putându-şi continua cariera.
 
Sursa:FCPETROLUL.RO