Octav Preda, apel către suporterii echipei PETROLUL PLOIEŞTI
 
Astăzi dimineaţă,  Octav Preda (unul dintre cei mai cunoscuţi suporteri ai echipei PETROLUL PLOIEŞTI) şi consilierul local Dragoş Machiţescu au găsit o soluţie inedită  pentru recondiţionarea scaunelor de pe stadionul ”Ilie Oana”
Modernizarea tribunelor ar fi costat aproximativ 250 000 de euro, însă aceşti bani au fost economisiţi  doar cu un...arzător.
Soluţia simplă, profi, inedită, care costă maxim 1000 de euro.
Procedură este următoarea...scaunele sunt încălzite, micile imperfecţiuni şi defecte dispar, culoarea rămânând aceeaşi şi reîmprospătata.
 
 Octav Preda face apel la suporteri pentru a termina şi scaunele de la peluze.
„17.45, LA STADION!
Cam vreo 250.000 de euro au fost economisiţi prin recondiţionarea scaunelor de pe „Ilie Oană”!
 
Am găsit o soluţie profi şi ieftină, alături de Dragoş Machitescu, soluţie acceptată de Primăria Ploieşti şi administratorul stadionului, CSM Ploieşti.
 
Costurile acestei soluţii vor înghiţi maximum 1.000 de euro!
 
Problema e că pentru a finaliza întrega arenă într-un timp cât mai scurt avem nevoie de SPRIJINUL SUPORTERILOR pentru a începe lucrările şi la peluze!
 
În acest moment, lucrăm la Tribunele I şi 0.
 
Doritorii sunt aşteptaţi la stadion începând cu 17.45, în această seară.
 
Vă lăsăm mai jos câteva imagini şi filmări relevante, before/after.
 
Este decât începutul a ceea ce va urma la stadionul „Ilie Oană”, în perioada următoare!
 
P.S. MULŢUMIRI SPECIALE şi lui Volosevici Liviu şi Vivi Răchită pentru sprijinul logistic acordat în timp record, dar şi pentru investiţiile şi felul în care arată gazonul neschimbat de 11 ani!
 
Problema e că pentru a finaliza întrega arenă într-un timp cât mai scurt avem nevoie de SPRIJINUL SUPORTERILOR pentru a începe lucrările şi la peluze!” a scris Octav Preda pe pagina de facebook.