MFC Oilfriends Ploieşti scoate la licitatie un tricou si o esarfa pentru Sebastian Moisescu,  tânărul  ploieştean căruia de curând i-a luat foc casa
 
Începând de astăzi, 3.11.2021, conducerea formaţiei noastre scoate la licitaţie tricoul de joc al lui Alexandru Toma, cu autograf, plus o eşarfă, urmând ca toate fondurile să meargă către Sebastian Moisescu, un tânăr ploieştean căruia de curând i-a luat foc casa. Acesta locuia împreună cu bunica sa, iar acum, după această tragedie, locuiesc pe la prieteni.
Ineditul acestei poveşti este dat de faptul că Sebastian, în vârstă de 23 de ani, a fost dat în plasament încă de la vârsta de 9 ani. Acum, băiatul, susţinut financiar tot de stat, a ajuns să fie masterand în cadrul Universităţii Transilvania din Braşov. Acesta doreşte să devină psihoterapeut şi să ajute, la rândul lui, alte suflete încercate de viaţă.
Un scurtcircuit electric le-a mistuit mica gospodărie
De curând, din cauza unui scurtcircuit electric, locuinţa le-a fost mistuită de flăcări. Bunica Maria era singură în casă la momentul producerii incendiului şi numai Dumnezeu a făcut ca ea să poată ieşi nevătămată, „printre flăcări”, aşa cum povesteşte nepotul. Una dintre camere a fost complet distrusă, iar celelalte două au fost şi ele grav afectate. Se încălzeau cu ajutorul unei sobe, însă cei de la Distrigaz le-au spus că e nevoie de montarea unei centrale termice. Mii de lei pe care cei doi ploieşteni, nepot şi bunică, nu îi au. A ars şi contorul electric, iar instalaţia şi branşarea trebuie făcute de la zero. Costurile, din spusele tânărului masterand, depăşesc 5000 de lei, bani la care cei doi nici nu visează. Bunica are o pensie de urmaş, iar Sebastian pensie de plasament (600 de lei) şi un job part-time de unde mai câştigă undeva la 1500 de lei.
Pagubele nu se opresc, însă, aici.
70% din interiorul casei bătrâneşti a fost distrus în urma incendiului (vezi foto).
 
Astfel, licitaţia va avea loc în perioada 3.11.2021 – 20.12.2021, suma de pornire fiind de 200 lei.
De altfel, cine doreşte, în paralel, poate pune umărul la refacerea locuinţei lui Sebi, folosind următorul cont bancar: RO39BTRLRONCRT0354205901.