MFC Oilfriends Ploiesti, prima echipa de minifotbal din Romania care isi lanseaza berea proprie

În urmă cu aproximativ doi ani, pe strada Soldat Erou Arhip Nicolae din Ploieşti, câţiva tineri pasionaţi de minifotbal şi-au propus să reînfiinţeze echipa de altădată, dar la un alt nivel.

Astfel, George Ghiţă & co au plecat la drum cu un marketing foarte bine creionat, făcând într-un timp destul de scurt ca echipa să ajungă una dintre cele mai urmărite de minifotbalul local, dar şi din ţară.

Tinerii au reuşit să strângă o sumă frumoasă din materialele promoţionale lansate în urmă cu ceva timp: fulare, eşarfe, fanioane, programe de meci, abonamente, bilete, etc., sumă ce s-a întors tot în vistiera clubului, făcând posibilă şi apariţia unui produs unic în minifotbalul românesc; şi anume, propria bere.

Fanii vor bea o „blondă gulerată” după fiecare partidă

Oilfriends vine pe piaţă cu lager-ul „Ollie”, în cantitate de 0,5 L, practic un produs artizanal, creat după o reţetă marca Clandestin Beer. Tinerii din spatele proiectului s-au bucurat rapid de succes, berea fiind cerută în masă la numai câteva zile de la lansare.

Cum vara este în toi, „blondele gulerate” „Ollie” aşteaptă să fie încercate de amatorii de bere de artizanală şi nu numai, iar conform etichetei, acestea pot fi consumate înainte şi după meciuri. Aceasta poate fi achiziţionată doar printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a echipei; www.facebook.com/MFCOilfriendsPloiesti, urmând ca în perioada imediat următoare să fie disponibilă şi într-o berărie din Ploieşti al cărei nume va fi făcut public în curând, dar şi în altele din ţară.

George Ghiţă: „Berea Ollie este un vis împlinit!”

Imediat după lansarea produsului, managerul formaţiei bleu-albastre, George Ghiţă, a declarat: „Când am plecat la drum, sincer, nu credeam că vom ajunge până în acest punct. Am muncit mult, ce-i drept, însă dacă cineva mi-ar fi spus că vom construi atâtea lucruri frumoase, nu l-aş fi crezut. Berea Ollie este un vis împlinit, iar tot ceea ce contează este faptul că reuşim, cu puţinul nostru aport, să menţinem steagul judeţului Prahova ridicat, precum au făcut-o şi celelalte două echipe pe plan sportiv, recent, Chedra Tax şi MFC Ploieşti la Campionatul Naţional de la Râmnicu-Vâlcea. Până la urmă, noi suntem muritori, dar echipele noastre poate vor rămâne după noi, exact ca cele de pe teren mare, cu istorie!”