Oilfriends a învins vicecampioana ultimelor sezoane la minifotbal, Petrolul 95
Joi, 27 august, începând cu ora 20:00, pe terenul 1 din Baza Sportivă Kiru Sport, Oilfriends Ploieşti a învins cu scorul de 11-8 vicecampioana Petrolul 95 Ploieşti.
 
Ollie a început curajos partida, reuşind să deschidă scorul destul de repede prin Cosmin Lambru. Petrolul 95 a anulat bucuria bleu-albastră, egalând după doar două minute.
Din nou, Ollie nu s-a lăsat şi a atacat în valuri, reuşind să preia conducerea prin George Ghiţă, care a pus latul la pasa venită de la Florin Jipa. În ciuda avantajului, „Picăturile” au simţit presiunea din liga A, Petrolul 95 trecând deseori pe lângă egalare, îngerul păzitor purtând numele de Iuli Strelciuc, iar Ollie a mai lovit o dată; Cosmin Lambru reuşind dubla. 4-1 s-a făcut după un contraatac purtat de Ionuţ Pârvu, Cosmin Lambru şi Florin Jipa aflat la finalizare. Adversarii, cu o mare experienţă în dreptunghiul verde, au redus din diferenţă, însă Oilfriends a mai reuşit să înscrie de încă două ori până în pauză; mai întâi Ionuţ Enciu a provocat un autogol, ca tabela după primul mitan să fie închisă de cel care a şi deschis-o: Cosmin Lambru.
Aşadar, Oilfriends o conducea incredibil pe Petrolul 95, cu scorul de 6-2, după un joc tactic de excepţie.
 
A doua repriză a început cu Ollie sufocată în propria jumătate de teren; pressingul Petrolului 95 a produs un gol pentru formaţia galben-albastră în poarta nou-intratului Emil Chipon, dar goleadorul Cosmin Lambru a păstrat diferenţa de patru goluri; 7-3, urmat îndeaproape de Ionuţ Pârvu; 8-3. Din nou şcoala veche şi-a spus cuvântul şi, după o multidutine de pase, Petrolul 95 a marcat cel de-al patrulea său gol în această partidă.
Oilfriends a recurs la schimbări, Claudiu Rujoiu a intrat în locul lui George Ghiţă, în apărare, iar contrar cursului jocului, bleu-albaştrii au marcat golul al nouălea prin Ionuţ Enciu.
 
Beneficiind de mai multe rezerve, Petrolul 95 a adus prospeţime în joc, înscriind de nu mai puţin de patru ori consecutiv, ajungând doar la o lungime distanţă în spatele bleu-albaştrilor pe tabela de marcaj. Cu toate acestea, Ollie a înscris şi ea de două ori, prin Ionuţ Pârvu şi Cosmin Lambru, pentru un 11-8 de poveste.
 
Aşadar, „Picăturile” au reuşit să provoace surpriza, învingând un adversar de calibru, ajungând totodată la opt victorii consecutive.