Victorie cu multe goluri pentru MFC Oilfriends Ploieşti în amicalul cu Aviatorii Ploieşti
 
Oilfriends Ploieşti a susţinut joi, 13 august, începând cu ora 19:30, pe terenul 1 din Baza Sportivă Kiru Sport, încă un meci amical, întâlnind formaţia din eşalonul secund minifotbalistic, Aviatorii Ploieşti, în faţa căreia s-a impus cu 25-2. Bleu-albaştrii au dominat cu autoritate jocul, având şi alte numeroase oportunităţi de a marca, printre care şi o bară a lui George Ghiţă.
 
Ollie a început în forţă partida, reuşind să înscrie încă din minutul doi, prin Ionuţ Enciu. Puţin mai târziu, Ionuţ Pârvu a făcut 2-0, urmat îndeaproape de Florin Jipa; 3-0. Aviatorii, fără nici un şut pe poartă timp de jumătate de repriză, a mai suferit de încă două ori, când Ionuţ Enciu a făcut dubla; 4-0. Simţind degringolada din tabăra adversarului, Ollie a mai marcat o dată prin Florin Jipa, şi tot el a fost co-autor la un autogol. Până în pauză, Marius Popa şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, după o lungă perioadă de timp, stabilind şi scorul primului mitan; Oilfriends – Aviatorii 7-0.
 
În repriza a doua, Ionuţ Pârvu i-a lăsat locul lui Sorin Drăgănoiu, acesta marcând imediat, la prima atingere a balonului, iar Ionuţ Enciu a finalizat de două ori într-un interval scurt, făcând ca scorul să ia proporţii; 10-0. Marius Popa, rămas în teren, a făcut dubla, ca la trei minute distanţă, celălalt fundaş al formaţiei bleu-albastre, Gabriel Burcea, să marcheze de două ori. Fără vlagă, însă cu un ultim efort, înainte să părăsească dreptunghiul verde, Marius Popa a făcut hatt-trick-ul. Astfel, Bogdan Ciripoiu a intrat în garnitura „Picăturilor”, dându-i şansa mai tânărului component, Gabriel Burcea să urce deasupra liniei defensive, ceea ce a dus la o mică întrecere de goluri între Florin Jipa şi Sorin Drăgănoiu, ambii marcând de câte două ori înainte ca repriza să se încheie.
 
Repriza a treia a adus o nouă modificare în tabăra celor de la Oilfriends, Cătălin Fălcescu i-a lăsat locul pe margine lui Gabriel Burcea, făcând o ultimă repriză excelentă din punct de vedere tactic, fiind pasator decisiv la un nou gol pentru Oilfriends; acelaşi El Pistolero – Florin Jipa aflându-se la finalizare. Cei doi Ionuţi ai bleu-albaştrilor, Pârvu o dată şi Enciu de încă două ori au completat lista, iar când lucrurile păreau că se îndreaptă spre zero pentru adversari, aceştia au marcat de două ori pe fondul delăsării lui Ollie. Spre final, George Ghiţă a închis lista marcatorilor cu un hatt-trick în doar cinci minute, stabilind scorul final; Oilfriends – Aviatorii 25-2.
 
Pentru Oilfriends urmează duelul cu FC Tunarii, de miercurea viitoare, când va avea de luat o revanşă după înfrângerea suferită în precedenta partidă, scor 4-2.