Spectacol total cu Akademika.Akademika-OILFRIENDS 1-12
Luni seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formaţia noastră a învins echipa Akademika Ploieşti, cu scorul de 12-1, în partida ce a contat pentru etapa a 22-a din cadrul Ligii Minifotbal Prahova.
Oilfriends a început în forţă meciul încă din primele secunde, Cătălin Constantin fiind aproape de deschiderea scorului. Minutul 2 a adus şi golul pentru formaţia noastră, acelaşi Cătălin Constantin aflându-se la finalizare. Ollie s-a instalat şi mai mult în atac, ratând ocazie după ocazie prin Marian Matei, Costin Stoica, Laurenţiu Dobre şi Ciprian Neacşu. 2-0 s-a făcut în minutul 18, în urma unui corner executat de pe partea dreaptă de Ciprian Neacşu, iar Valentin Lazăr a îndeplinit o simplă formalitate.
 Înainte de fluierul final al primei reprize, Marian Matei reuşeşte să dribleze portarul, centrând perfect pentru Ciprian Neacşu, care a introdus mingea în poartă.
Mitanul secund se anunţa un taifun la poarta celor de la Akademika, cu un Oilfriends năvălind, practic, peste adversara sa. Doar şapte minute a rezistat Akademika; Costin Stoica i-a pasat lui George Ghiţă, acesta la rându-i oferind assist pentru Laurenţiu Dobre. Assist se trece şi în dreptul lui Ciprian Neacşu, pentru George Ghiţă, care a pus latul mingii, trimiţând-o printre picioarele portarului advers.
 Tabela s-a mai modificat o dată: George Ghiţă l-a văzut perfect pe Marian Matei, care i-a pasat decisiv lui Cătălin Constantin, acesta îndeplinind o simplă formalitate. Rolurile s-au inversat, cu Cătălin Constantin pe post de servant, iar Valentin Lazăr a dus scorul la 7-0 cu zece minute înainte de final. La faza imediat următoare, Marian Matei a luat o incursiune pe cont propriu, făcând 8-0 pentru bleu-albaştrii.
 Hat-trick reuşit de Marian Matei, la nici un minut de la realizarea „dublei”. Câteva secunde mai târziu, Marian Matei face „poker-ul” din pasa lui Costin Stoica. Penta-trick pentru Marian Matei în doar câteva secunde, acesta fiind înlocuit de antrenorul Robert Mălescu în aplauze.
Akademika a marcat golul de onoare prin Marian Doncilă, cu trei minute înainte de final, însă ultimul cuvânt l-au avut tot băieţii lui Robert Mălescu.
Cătălin Constantin a stabilit scorul final chiar la ultima fază, după un nou assist al lui George Ghiţă.
Aşadar, scor final Akademika-Oilfriends 1-12, iar bleu-albaştrii îşi iau revanşa după partida pierdută în tur.