OLLIE şi-a luat revanşa. Oilfriends  Ploieşti – Chedra Tax  Ploieşti 3-1
Luni seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formaţia noastră a învins echipa Chedra Tax Ploieşti, cu scorul de 3-1, în partida ce a contat pentru etapa a 21-a din cadrul Ligii Minifotbal Prahova.
Oilfriends a început jocul în tatonare, aşteptând paşii greşiţi ai adversarei. Chedra a preluat timona, împingându-i tot mai mult în propria jumătate pe bleu-albaştrii, iar deschiderea scorului a venit, în minutul 6, din partea lui Andrei Ciobanu, care a fructificat pasa lui Gabriel Dumitraşcu. 
Chedra Tax putea să-şi mărească avantajul, însă mingea trimisă de Gabriel Nicolae a trecut peste poarta apărată de Marian Şandru.
 Ollie a dat replica imediat, prin căpitanul său, care l-a pus la încercare pe celălalt goalkeeper, Narcis Nedelcu. Costin Stoica a avut şi el şansa egalării, fără succes însă. 
De partea cealaltă, Alexandru Bobeică putea marca pentru „nerazzuri”, dar a tras slab spre buturile lui Şandru. Trei minute mai târziu, Ştefan Toma a nimerit doar bara laterală, „iertând-o” pe Ollie de primirea unui nou gol.
Scor la pauză 0-1, iar repriza a doua se anunţa cât se poate de interesantă.
Oilfriends a ieşit mai montată de la „cabine”, fiind rândul Chedrei să aştepte eventualele greşeli ale elevilor lui Robert Mălescu. Prima ocazie i-a aparţinut lui Costin Stoica, cel care a alunecat în momentul şutului, mingea sa scurgându-se în out de poartă. Cristian Gavrilă a replicat din lovitură liberă, însă Chedra Tax a beneficiat doar de un corner din această oportunitate. Fază identică la poarta cealaltă, cu acelaşi deznodământ; lovitură liberă Costin Stoica, fără a prinde cadrul porţii adverse. Minutul 28 aduce egalarea pentru formaţia noastră; Valenti Lazăr a profitat de o greşeală în apărarea Chedrei şi l-a învins cu un şut plasat pe Narcis Nedelcu. Două minute mai târziu, Ciprian Neacşu a adus-o pe Ollie în avantaj. 
Chedra Tax a urcat tot mai mult în jumătatea noastră, descoperindu-se, contraatacul fiind arma aleasă în ultimele zece minute de joc. Bara din dreapta porţii lui Nedelcu a făcut ca scorul să nu se facă 3-1 la şutul lui Marian Matei. Minutul 32 aduce al doilea cartonaş galben în tabăra noastră, căpitanul Claudiu Stoica fiind eliminat după un fault la Gabriel Dumitraşcu. 
Cinci minute de foc au urmat pentru Oilfriends, aceasta apărându-se eroic, nedându-i Chedrei, care şi-a înlocuit chiar şi portarul cu jucător de câmp. 
În ultimul minut, Costin Stoica prinde spaţiul porţii lăsată liberă de Gabriel Dumitraşcu şi închide tabela.
Aşadar, Oilfriends „sudează” a 9-a victorie în retur, fiind prima în faţa Chedrei Tax. Pentru bleu-albaştrii urmează duelul din ultima etapă cu Akademika Ploieşti, urmând, din nou, o înfruntare cu Chedra, de această dată în Sferturile de Finală ale Cupei Ligii.