MFC Oilfriends Ploieşti  ajunge la 7 victorii în 8 meciuri.Oilfriends Ploieşti -Latinii 1924 5-3
 
Joi seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formaţia noastră a învins echipa Latinii 1924, cu scorul de 5-3, în partida ce a contat pentru etapa a 19-a din cadrul Ligii Minifotbal Prahova.
Oilfriends a început partida controlând capitolul posesie, având şi prima ocazie prin Cătălin Constantin al cărui şut a fost respins în corner de Victor Hâmpu. Tot Ollie putea să înscrie, de două ori chiar, însă mingile trimise de Ciprian Neacşu au fost parate de goalkeeper-ul celor de la Latinii. Două minute mai târziu, Hagi Gheorghe a prins spaţiul porţii formaţiei noastre, însă Iulian Strelciuc s-a aflat la post.
Galben-albaştrii aveau să lovească, în cele din urmă, prin Alexandru Păun, după un contraatac. Trei minute s-au bucurat Latinii, Marian Matei reuşind să aducă egalarea cu un şut la colţul lung.
După acest gol, Oilfriends s-a instalat în jumătatea adversă de teren, reuşind să-şi creeze mici ocazii, nefructificate însă, 1-1 fiind şi scorul pauzei.
 
Al doilea mitan a găsit-o pe Ollie tot în atac, Costin Stoica trecând pe lângă gol, mingea trimisă de el lovind bara laterală a porţii apărate de Cosmin Tudor. 2-1 se putea face, însă acelaşi Tudor a parat şutul lui Valentin Lazăr.
Acelaşi scenariu ca şi în prima repriză a făcut ca Latinii 1924 să preia conducerea prin al său marcator, Alexandru Păun, care a scăpat singur cu Marian Şandru, intrat între timp între buturile bleu-albastre, după o uşoară accidentare a lui Iulian Strelciuc. Oilfriends s-a aruncat cu toată echipa spre poarta lui Cosmin Tudor, iar rezultatul nu a durat mult până să apară; o combinaţie frumoasă între Ciprian Neacşu şi Marian Matei a făcut ca primul să introducă mingea în poartă, egalând la doi. Schimbările inspirate ale lui Robert Mălescu au adus şi schimbarea scorului; George Ghiţă a marcat la câteva minute, după assist-ul lui Valentin Lazăr.
4-2 s-a făcut câteva secunde mai târziu, cu George Ghiţă pe post de pasator, iar Cătălin Constantin a introdus mingea în poartă. Turând şi mai mult motoarele, bleu-albaştrii au mai lovit o dată, tot prin Cătălin Constantin.
Latinii nu s-au lăsat nici ei mai prejos şi au marcat şi golul 3, prin acelaşi Alexandru Păun, în urma unei lovituri libere ratate în primă fază.
Aşadar, Ollie o învinge şi pe Latinii 1924 şi urcă, pentru moment, pe poziţia a treia în clasamentul Ligii Minifotbal Prahova.