”Picăturile
Luni seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formaţia noastră a învins echipa MFC Troia, cu scorul de 12-1.
Partidă a început slab pentru Oilfriends, care s-a văzut condusă destul de repede. După acest început cu frâna de mână trasă, băieţii lui Robert Mălescu au turat motoarele şi egalarea a venit la scurt timp, după ce Costin Stoica a transformat penalty-ul scos de Alin Lazăr.
După o combinaţie rapidă, Alexandru Rusu a adus-o pe Ollie în avantaj, ca imediat după, golgheterul echipei, Cătălin Constantin să marcheze pentru 3-1. Proaspăt venit la echipă, Ciprian Neacşu a adus liniştea în tabăra bleu-albastră, stabilind şi scorul pauzei; MFC Troia – Oilfriends 1-4.
Mitanul doi a început perfect pentru Mălescu & co., acelaşi Ciprian Neacşu a marcat după un o serie de pase excelente, iar jocul bun pe fondul de atac a mai dus la marcarea a încă unui gol; Laurenţiu Dobre s-a aflat la finalizare, însă şi cu uşorul avantaj al unui adversar, care a deviat şutul său în propria poartă.
Ollie a scăpat cu faţa curată
 la şutul expediat de Niculae Iacob, apărat de Iulian Strelciuc, iar pe contraatac, Valentin Lazăr să facă 7-1. Tot Iacob putea să mai reducă din diferenţă, însă „îngerul” nostru păzitor s-a aflat la post, Iuli apărând încă un şut al adversarului. 
După un Lazăr a mai venit unul, de această dată mai mic; Alin a spart gheaţa în acest sezon. De asemenea, la scurt timp, un alt jucător debutant pe lista marcatorilor noştri, Laurenţiu Dumitru, a dus scorul la 9-1. Fără vreo replică, Troia a mai încasat un gol; Alin Lazăr reuşind şi el „dubla”, iar Costin Anghel a aliniat perfect cifra 1: 11-1. În cele din urmă, Marian Matei a închis tabela, iar după această victorie, Oilfriends stagnează încă în clasamentul Ligii Minifotbal, după 13 etape scurse din actuala stagiune.
P.S.La începutul partidei au fost aprinse şi două fumigene, care au condimentat spectacolul fotbalistic din teren.
 O altă "surpriză" a fost prezenţa unei echipe a ziarului Gazeta Sporturilor la meci.