Ollie si-a luat revansa. Oilfriends Ploieşti- MFC Ploieşti 3-0
 
Marţi seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formaţia noastră a învins echipa MFC Ploieşti, cu scorul de 3-0.
 
Partida a început într-un ritm alert pentru ambele formaţii, arătând încă de la început nivelul ridicat al Ligii A. Mai întâi, MFC Ploieşti a trecut pe lângă deschiderea scorului, prin Cosmin Munteanu, ca imediat după, Valentin Lazăr să găsească spaţiul porţii apărate de Mihai Vanghele, însă fără succes. Aflată la timona jocului, formaţia noastră putea deschide scorul prin Marian Matei, care a tras din cros, puţin pe lângă stâlpul drept al porţii adverse. Un fault în jumătatea galben-albastră a dus la o lovitură liberă executată slab de Costin Stoica, iar puţin mai târziu, acelaşi Cosmin Munteanu nu a găsit calea spre gol, servit ideal de Valentin Ursu. Cristian Vasile a încercat un şut de la distanţă, mult pe lângă poarta apărată de Marian Şandru. Ollie a replicat imediat prin căpitanul său, Claudiu Stoica, blocat însă de Mihai Vanghele. Gabriel Năstase l-a încercat de la distanţă pe Marian Şandru, goalkeeper-ul nostru aflându-se la post.
Scor la pauză, 0-0!
Mitanul al doilea aduce primul şut spre poartă pentru MFC, Gabriel Năstase a tras de la mare distanţă, pe lângă poartă. Alexandru Rusu a scăpat singur către poarta MFC-ului şi, cu ajutorul portarului, în poziţie perfectă fiind, nu a ales şutul. 1-0, totuşi, pentru formaţia noastră pe fondul greşelii apărării adverse, Ciprian Neacşu a deschis scorul.
Valentin Lazăr duce scorul la 2-0, cu un lob din propria jumătate, datorită plasamentului portarului advers.
MFC a continuat atacurile, însă apărarea echipei noastre a fost în zi mare, blocând orice încercare spre poarta lui Marian Şandru. O notă de subsol în dreptul galben-albaştrilor s-a petrecut în minutul 35, când Gabriel Năstase a tras mult pe lângă buturile porţii noastre, urmat îndeaproape de Mădălin Răileanu. Minutul 36 a adus o schimbare perfectă pentru formaţia noastră; Laurenţiu Dobre i-a lasat locul lui Marian Matei, care, două minute mai târziu l-a lansat perfect pe Ciprian Neacşu, acesta, la rându-i pasându-i lui Costin Stoica, care a îndeplinit o simplă formalitate cu poarta goală; 3-0.
MFC a mai încercat pentru ultima dată poarta lui Marian Şandru, fără vreo modificare pe tabelă.
Aşadar, Oilfriends îşi ia revanşa şi câştigă meciul retur la scor de neprezentare, fiind în urma acestui rezultat la doar două puncte de fosta adversară!