”Picaturile” au obtinut a 6 a victorie si sunt pe podium.OILFRIENDS PLOIESTI  -RZV IT Ploiesti 5-0
Miercuri seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formaţia noastră a reuşit să învingă formaţia RZV IT Ploieşti, cu scorul de 5-0.
 
Partida a început perfect pentru Oilfriends, care a deschis scorul după doar zece secunde prin Marian Matei, după un triunghi de pase la care au mai participat Laurenţiu Dobre şi Cătălin Constantin.
RZV IT a resimţit şocul din plin şi a început atacurile spre poarta apărată de Marian Şandru, în şuturile expediate  rând pe rând de Tudor Ţăranu, Alexandru Tudorache şi Silviu Ariciu nu şi-au găsit ţinta. Laurenţiu Dobre putea să înscrie, având două şanse mari. În cele din urmă, Ollie a marcat prin golgheterul său, Cătălin Constantin, în minutul 12.
Nerazzuri au încercat să replice prin contraatacuri cu mingi lungi pe fondul pressingului echipei noastre, însă tot fără succes, scorul rămânând neschimbat.
 
Mitanul secund a debutat cu un forcing al bleu-albaştrilor, RZV IT încasând încă un gol, la finalizare aflându-se Claudiu Stoica.
Imediat la faza următoare, Oilfriends putea să-şi majoreze avantajul prin Cristian Dumitrache, dar şutul acestuia a trecut mult peste poarta apărată de Răzvan Popescu. RZV  nu s-a dat bătută şi a continuat lupta, putând marca la lovitura liberă indirect scoasă de Cristian Balcu, după un fault comis de către Marian Şandru în careu, însă Tudor Ţăranu a risipit orice speranţă pentru Răzvan Tudorache & co. O mică greşeală în defensiva noastră putea face ca scorul de pe tabelă să se schimbe din nou pentru ”oaspeţi”, însă Şandru, aflat în zi mare, a blocat şutul expediat de Alex Tudorache.
Minutul 33 a culminat cu o lovitură de pedeapsă în favoarea formaţiei noastre, executată de acelaşi Şandru, încununându-i evoluţia excepţională de pe toată întreaga durată a partidei.
 
Când totul părea că se îndreaptă spre un scor-careu, Cătălin Ruptureanu a marcat la ultima fază, punând latul la pasa primită din partea lui Marian Matei.
 
Pentru Oilfriends această victorie a fost a 6-a consecutivă în această stagiune, urmând ca etapa viitoare să dea piept cu Chedra Tax, într-un duel ce se anunţă de foc.