EXCLUSIV.Tiki-taka OLLIE. OILFRIENDS Ploiesti-Chimistul Grafex 7-2
Miercuri  seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formaţia noastră a reuşit să învingă formaţia Chimistul Grafex, cu scorul de 7-2.
 
Partida a început perfect pentru Ollie, când Cătălin Constantin a lovit pentru prima dată chiar în minutul 1. Tot Constantin putea face ”dubla” din pasa venită din partea lui Cristian Dumitrache, însă a luftat în faţa porţii.
În minutul 6, Oilfriends s-a văzut egalată de Chimistul, prin Mihai Zahiu, după o acţiune frumoasă finalizată cu gol în poarta lui Marian Şandru. Doar patru minute s-au bucurat roş-verzii; assist perfect din partea lui Valentin Ursu şi de această dată Cătă Constantin nu a mai iertat, finalizând cu un lob de toată frumuseţea. Cu un lot vizibil redus, antrenorul formaţiei noastre s-a rezumat la o singură schimbare. Nederanjaţi de acest lucru, elevii lui Robert Mălescu şi-au dozat perfect energia, văzându-se astfel şi pe tabelă: hat-trick Cătălin Constantin (minutul 17), iar lucrurile păreau că se îndreaptă spre un făgaş normal.
 
Mitanul doi a adus din nou ocazii la poarta Chimistului. Acelaşi Constantin s-a regăsit la finalizare, reuşind un ”poker” splendid în urarele publicului aflat în tribuna de la Baza Sportivă Kiru Sport. Ollie nu a lăsat motoarele la relanti şi a presat adversarul şi mai mult, în goana sa după alte goluri. Lucru benefic, de altfel, căci Valentin Ursu şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 28. Din nou, o greşeală în defensiva noastră a făcut ca adversarul să mai marcheze o dată, în minutul 35, prin acelaşi Zahiu şi tot din nou mica bucurie a lui Claudiu Neagu & co a fost anulată de încă o reuşită a bleu-albaştrilor; assist Costin Stoica şi gol Cristian Dumitrache. Finalul meciului a aparţinut formaţiei noastre, iar cum nu era de ajuns, la ultima fază Cătălin Constantin a reuşit ”una manita”.
 
Aşadar, scor final Oilfriends – Chimistul 7-2, iar Ollie stagnează pe poziţia a 6-a în clasament.