Oilfriends a obţinut prima victorie in Liga A Prahova-LMF. Arhivarul -Oilfriends  3-4
Ieri seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formaţia noastră a câştigat partida cu MFC Arhivarul Ploieşti, cu scor 4-3.
 
Partida a început cu Arhivarul în atac, iar Tiberiu Calofir putea deschide repede scorul, însă şutul său a trecut pe lângă poarta apărată de Marian Şandru. Tot Calofir putea marca, însă Costin Anghel a fost omul potrivit, blocând şansa atacantului ocupantei locului secund din liga B în sezonul trecut.
Cu doar şase oameni de câmp valizi, măcinată de accidentări şi învoiri, Oilfriends a ieşit la rampă cinci minute mai târziu, când Cătălin Constantin a scăpat de marcaj, dar în loc să şuteze din cros, a preferat pasa către celălalt Cătălin, Ruptureanu.
Din nou, Arhivarul a trecut la timona jocului şi rând pe rând Dragoş Cernea sau Constantin Cristinel puteau face 1-0, însă nu au găsit spaţiul porţii echipei noastre.
 
Totuşi, Arhivarul a intrat la cabine în urma golului marcat de Cernea (min. 17).
 
Aşadar, o repriză anostă făcută de bleu-albaştrii, iar repriza a doua se anunţa una la îndemâna adversarilor.
 
Ollie a ieşit mai motivată de la cabine şi Cătălin Constantin, urmat îndeaproape de Costin Stoica şi Marian Matei, puteau pe rând să restabilească egalitatea, însă şuturile lor nu au nimerit ţinta. Tot mai mult, Oilfriends s-a aruncat în atac, uşor vizibil efortul dozat în prima parte a meciului şi, în minutul 28, Costin Stoica aduce egalarea în urma unui pressing la portarul Ghiţtescu. Tot Stoica avea să facă ”dubla” patru minute mai târziu, luând o acţiune pe cont propriu, însă bucuria bleu-albaştrilor a durat doar un minut; Narcis Ţânţarul egalând situaţia în urma unei greşeli a lui Şandru. Arhivarul părea că nu se regăseşte, iar tot mai mult Oilfriends a accelerat spre poarta adversă, roadele văzându-se. Cătălin Constantin a înscris cu cinci minute înainte de final. Jocul organizat din defensivă a mai cedat o singură dată în faţa Arhivarului, când Tiberiu Calofir l-a învins, în cele din urmă, pe Şandru (min. 38).
Când partida părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate, Costin Stoica a aruncat de la margine, mingea a ajuns la celălalt Costin, iar Anghel nu a iertat. 3-4 (min. 39) şi fluierul final a venit.
 
Oilfriends câştigă primul meci din istorie în Liga A tocmai împotriva formaţiei cu care a promovat, pe care o felicităm pentru efortul depus şi fair-play-ul arătat pe întreaga durată a partidei.