POLITIA ROMANA.ALERTĂ RĂPIRE COPIL
UPDATE!
MINORA A FOST GĂSITĂ
În urma cu puţin timp, minora MUSTAŢĂ PETRUŢA fost identificată, în municipiul Piteşti.
Minora nu a fost victima altei infracţiuni. În aceste condiţii, alerta de răpire este ridicată.
Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs răpirea acesteia, a tuturor persoanelor implicate şi luării măsurilor legale care se impun.
Stire initiala:
 
La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, MUSTAŢĂ PETRUŢA, din Piteşti,judeţul Argeş. 
Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Piteşti, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forţa de trei persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcţia Bascov.
Imediat, autoturismul a fost dat în atenţie, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru efectuarea verificărilor. 
S-a declanşat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză.
Semnalmente ale minorei: înălţime 1,75 m, 50-60 kg, ochi căprui, faţa rotundă, păr brunet, vopsit cu şuviţe blonde, lung până la nivelul şoldurilor.
Vestimentaţie la momentul dispariţiei: cămaşă albă, fustă neagră, lungă, geacă neagră.
Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.
Vă reamintim că, în conformitate cu mecanismul Alertă Răpire Copil, partenerii publici şi privaţi s-au angajat să difuzeze mesajul de alertă.
 
Sursa:POLITIA ROMANA