Un elicopter Black Hawk al Armatei SUA a aterizat forţat într-o intersecţie din Bucureşti
Un elicopter Black Hawk al Armatei SUA a aterizat forţat, joi, în Piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti.
Potrivit informaţiilor de până acum, elicopterul era în survol, alături de alte aparate de zbor, când a pierdut brusc din altitudine. La sol a avariat doi stâlpi, iar traficul în zonă a fost blocat.
Deocamdată nu există informaţii oficiale cu privire la incidentul care a avut loc joi dimineaţă, în Bucureşti.
 Precizările MApN privind elicopterul care a aterizat în Piaţa Charles de Gaulles din Bucureşti
"Regretăm incidentul petrecut joi, 15 iulie, cu un elicopter al Forţelor Armate ale SUA, care a aterizat forţat în Piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti. Pilotul a reuşit să controleze aeronava astfel încât să nu fie victime, iar pagubele materiale să fie reduse.
 
Elicopterul militar participa, împreună cu alte aeronave, la o repetiţie pentru manifestările organizate cu prilejul Zilei Aviaţiei, 20 iulie, la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor.
 
Siguranţa cetăţenilor este foarte importantă pentru noi şi, de aceea, au fost dispuse măsuri pentru a evita producerea, pe viitor, a unor astfel de incidente", au transmis reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale.
Sursă: Precizările MApN privind elicopterul care a aterizat în Piaţa Charles de Gaulles din Bucureşti
"Regretăm incidentul petrecut joi, 15 iulie, cu un elicopter al Forţelor Armate ale SUA, care a aterizat forţat în Piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti.
Pilotul a reuşit să controleze aeronava astfel încât să nu fie victime, iar pagubele materiale să fie reduse.
 
Foto şi video: Facebook / Sergiu Anton