3 tineri din judetul Neamt sunt dati in urmarire ,dupa ce au fost condamnaţi pentru tâlhărie
Zeci de persoane din judeţul Neamţ sunt date în urmărire naţională şi internaţională de către Poliţia Română.
Acestea sunt acuzate de infracţiuni precum crimă, viol, tâlhărie, tentativă de omor, proxenetism, trafic de influenţă, înşelăciune, infracţiuni economice sau la regimul circulaţiei, trafic de droguri, trecere frauduloasă a frontierei, furturi sau dare de mită.
La categoria „Persoane urmărite”, la data de 7 mai 2020, se află şi trei persoane din judeţul Neamţ căutate pentru tâlhărie.
 
OPINCARU ASOFIEI CONSTANTIN RADU
Născut pe 15 aprilie 1997, în municipiul Piatra-Neamţ, cu domiciliul tot în Piatra-Neamţ.
Potrivit Poliţiei Române, el a fost condamnat la 30 de zile de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.
Fapta a avut loc pe 29 august 2019, când inculpatul împreună cu altă persoană, având feţele acoperite cu cagule, au pătruns într-o locuinţă din comuna Războieni, judeţul Neamţ, unde au ameninţat şi lovit persoanele vătămate şi le-au sustras mai multe bunuri.
Semnalmente: inaltime – 1,73m; greutate – cca. 55kg; constitutie atletic; par saten; ochi caprui.
COLOS ROBERT
Născut pe 10 august 1979, în Bacău, cu domiciliul în municipiul Roman, judeţul Neamţ.
Potrivit Poliţiei Române, el a fost condamnat la 7 ani şi 3 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată.
Fapta a avut loc la data de 24 octombrie 2016. Condamnatul împreună cu alte persoane au tâlhărit partea vătămată pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Bacău.
Semnalmente: inaltime – 1,75 m; greutate – cca. 70 kg; constitutie atletic; par negru; ochi negri.
PETRISOR ANDREI
Născut pe 30 octombrie 1990, în municipiul Roman, cu domiciliul în localitatea Buruieneşti, judeţul Neamţ.
 
Potrivit Poliţiei Române, el a fost condamnat la 3 ani şi 2 luni de închisoare pentru săvârşirea de infracţiunii de lovire sau alte violente şi tâlhărie.
 
Fapta a avut loc la data de 8 ianuarie 2014. În timp ce se afla pe raza comunei Doljeşti, judeţul Neamţ, a lovit persoana vătămata, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare între 4-5 zile îngrijiri medicale, iar în anul 2013 a deposedat prin violenţă, de mai multe bunuri o altă persoană.
 
Semnalmente: inaltime – cca. 1,80 m; greutate – cca.75 kg; constitutie atletica; par saten, cu firul drept; ochi caprui.