Jurnalista Cristina Topescu a plecat la cele sfinte.Dumnezeu sa o odihneasca-n pace

 

Jurnalista Cristina Ţopescu, în vârstă de 59 de ani, a murit. Informaţia a fost confirmată, duminică seara, pentru AGERPRES, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu. 
„A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat Alis Grasu. 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. 
„În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, informează IPJ Ilfov. 

Vecinii nu o mai văzuseră de dinaintea Crăciunului, iar după spusele bunei sale prietene, Marina Almăşan, aceasta este posibil să fi murit în somn. 

Conform primelor informaţii, în casa Cristinei Ţopescu s-au mai găsit şi câţiva câini morţi, deşi se cunoaşte faptul că era o mare iubitoare de animale. 

De la finalul anului trecut, Cristina Ţopescu devenise consilier al ministrului Sănătăţii. Şi cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Ţopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate şi de aceea nu răspunde la telefon. 

Decesul cunoscutei jurnaliste survine la nici un an după ce marele comentator sportiv Cristian Ţopescu, tatăl ziaristei, a plecat dintre noi. 

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Ţopescu a simţit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii şi tineret. Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Ţopescu (Cristian Ţopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania). 

Din câte se pare, jurnalista a murit singură, înainte de Revelion, fiind înconjurată doar de animalele sale de companie, găsite moarte şi ele. 

Foto cu caracter ilustrativ