Minora din judetul  Cluj,data disparuta,a fost gasita

 

Comunicat IJP PRAHOVA (Politia Romana ) 

 

La data de 22 octombrie 2019, în jurul orei 01:00, în urma investigaţiilor efectuate a fost depistată minora în vârstă de 13 ani. Aceasta era însoţită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată. 
Sute de poliţişti, jandarmi şi voluntari au acţionat în această perioadă pentru găsirea minorei în vârstă de 13 ani a cărei dispariţie a fost semnalată la data de 20 octombrie a.c.. 
 
În urma investigaţiilor şi a căutărilor de amploare, în noaptea de 21/22 octombrie minora a fost găsită în extravilanul localităţii Cristurel, comuna Aşchileu. Aceasta era însoţită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată. 
 
Minora nu prezenta urme vizibile de violenţă, iar conform primelor investigaţii aceasta ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relaţii tensionate în familie. 
 
În cauză a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţie a Copilului, iar minora a fost internată la un centru de primire a copilului în regim de urgenţă. 
 
Bărbatul în vârstă de 27 de ani, rudă a minorei, a fost audiat cu privire la cele întâmplate. În cauză se continuă cercetările pentru lămurirea tuturor aspectelor legate de dispariţia minorei, sub coordonarea unităţii de parchet.