Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidenţiale
Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidenţiale
Duminică, 7n iulie 2019, la Sala Palatului, în prezenţa a peste 1500 persoane, Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat în mod oficial candidatura la prezidenţiale din partea Partidului Puterii Umaniste
Declaraţii
 „Voi fi un candidat serios, consistent şi credibil în alegerile pentru cea mai înaltă funcţie în stat. În perioada următoare voi face cunoscute priorităţile candidaturii mele. Vor fi teme concrete, necesare, fără populisme şi fără excese, va fi o candidatură fără minciuni, fără promisiuni deşarte şi neacoperite, cinstită şi onestă. Îmi asum zâmbetele condescendente ale analiştilor, ale reprezentanţilor marilor partide şi ale celor care se vor întreba „al cui om sunt eu” – pentru că ei nu pot concepe că există şi conştiinţe libere. Parteneriate principale, nu compromisuri imorale! Fiecare înţelege cu propria măsură", a declarat Ramona Ioana Bruynseels la congresul PPU.
 
 „Trebuie să construim împreună o Românie în care ei să-şi dorească să rămână aici”
„În realitatea prezentă fiecare bărbat şi fiecare femeie are dreptul de a se exprima şi de a fi auzit. Are dreptul de a lupta, de a avea o familie, o casă, o maşină, vacanţe, siguranţă socială şi securitate. Dreptul de a fi respectat în fiecare zi şi toţi mai mulţi dintre noi le conştinetizăm şi le ştim. Asta pentru că ne-am trezit. Am un mesaj special pentru femeile din România: Avem datoria morală să nu tolerăm orice fel de discriminare, este datoria noastră morală faţă de trecutul nostru, prezentul nostru şi îndeaosebi pentru viitorul nostru. Într-o lume strâmbă nimeni nu trăieşte drept. Bărbaţi şi femei, artişti, corporatişti cu toţii putem să ne dăm mâna să depăşim conflictele care ne divizează şi ne erodează încrederea. Vreau o ţară a poveştilor de succes. Suntem o naţiune harnică, inteligentă şi inventivă” - Ramona Ioana Bruynseels.
 
Cine este Ramona Ioana Bruynseels?
Conform www.stiripesurse.ro, Ramona este căsătorita cu Dominic Bruynseels, preşedintele băncii First Bank şi au două fete.
În noiembrie 2017, Ramona-Ioana Bruynseels (fostă Lohan) a fost numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, înainte fiind consilier de stat în cadrul Guvernului Romamniei.
 
Candidată la preşedinţie din partea PPU, a fost numită în decembrie 2018 consiliera premierului Viorica Dăncilă, pentru mediul de afaceri, dar şi-a dat demisia după ă alegerile europarlamentar din data de 26 mai a.c.. În perioada 2015-2016 a fost specialistă în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea.
 
Mihaela Vlasceanu,in echipa sa .
Femeia de afaceri,Mihaela Vlasceanu,fosta candidata la alegerile locale , din anul 2016,la Maneciu,s-a alaturat echipei de campanie a Ramonei Ioana  Bruynseels .
Foto: Mihaela Vlasceanu
Video:Digi 24