Noul campion mondial la Microsoft Word este un elev din Romania

Certificarea MOS i-a adus lui Tiberiu Danciu un premiu în valoare de 7.000 dolari şi un Xbox One din partea Microsoft.

”Performanţa mea în utilizarea aplicaţiilor Word şi Excel sunt doar o pârghie pentru alegerea universităţii. Oscilez între a studia inteligenţa artificială la Universitatea Nottingham din Regatul Unit sau la MIT, după care intenţionez să mă întorc în ţară, pentru a-mi valorifica competenţele profesionale. Încerc permanent să-mi depăşesc limitele. Credeţi în voi înşivă şi haideţi să ne facem ţara mândră de noi!”, a spus Tiberiu relateazagreatnews.ro

Tiberiu Danciu, elev al Colegiului Naţional ”Grigore Moisil” din Bucureşti, a devenit campion absolut la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist.

Tânărul român în vârstă de 18 ani a câştigat medalia de aur a competiţiei care a fost organizat de Microsoft în Anaheim, California. La ediţia din acest an, a 15-a din istorie, au participat peste 560.000 de concurenţi, în finală calificându-se 157 de tineri din 49 de ţări.

Tiberiu Danciu a stat doar 20 de minute în sala de competiţii, reuşind să identifice cele mai multe ”capcane” din subiectele date de reprezentaţii Microsoft, scrie Digi24.

Elevul român deţine două certificări internaţionale MS Office şi obţinuse şi la selecţia naţională, de la Bucureşti, scorul perfect, 1000 de puncte, în doar 11 minute şi 36 de secunde.

sursa:https://extranews.ro/noul-campion-mondial-la-microsoft-word-este-un-elev-roman/