Consiliul de Administraţie al Poştei Române a numit  Directorul General şi Directorul Economico-Financiar pe patru ani

Consiliul de Administraţie a numit, vineri, Directorul General şi Directorul Economico-Financiar pentru patru ani la conducerea Companiei.

Numirea a fost realizată în urma procedurii de recrutare şi selecţie a candidaţilor, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. În baza procedurii, a fost numit domnul Florin - Valentin Ştefan în calitatea de Director General şi domnul Alexandru Butiseacă în calitatea de director Economico-Financiar.

Avem încredere că aceste numiri sunt cea mai bună decizie pe care o puteam lua în acest moment pentru Companie. Acest lucru se traduce prin continuitate, stabilitate şi posibilitatea de a oferi Poştei Române şansa de a duce mai departe procesul de modernizare început cu ceva vreme în urmă. Este deja bine cunoscut faptul că unul dintre lucrurile care au lipsit, istoric, acestei companii, a fost tocmai stabilitatea managerială. Aşadar, ne bucurăm că am reuşit să rezolvăm cu bine această provocare. Credem în viitorul bun al Poştei Române şi în capacitatea sa de a performa pe o piaţă din ce în ce mai concurenţială. Astăzi, de Ziua Mondială a Poştei, urăm la mulţi ani Poştei Române şi poştaşilor de pretutindeni, oameni care fac o meserie atât de nobilă”, este declaraţia Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română”.

Comunicat Poşta Română

Foto ilustrativ