PESTE 110.000 DE MII DE FANI AU FĂCUT PARTE DIN POVESTEA MAGICĂ UNTOLD
PESTE 110.000 DE MII DE FANI AU FĂCUT PARTE DIN POVESTEA MAGICĂ UNTOLD, ÎN CEA DE-A TREIA ZI DE FESTIVAL
ZECI DE MII DE FANI DIN TOATĂ LUMEA L-AU AŞTEPTAT
PE DJ-UL NUMĂRUL 1 AL LUMII, OLANDEZUL MARTIN GARRIX.
Pentru a treia zi consecutiv, cea de-a 8-a ediţie a festivalului UNTOLD a fost una  memorabilă, trăită cu o bucurie uriaşă de cei peste 110.000 de fani din toată lumea care au celebrat alături de artiştii preferaţi, muzica şi bucuria de a fi împreună cu prietenii. UNTOLD e o lume care se deschide pentru patru zile şi patru nopţi, o plimbare într-un carusel de genuri muzicale, zâmbete şi dans până dimineaţă.
Mainstage-ul UNTOLD şi-a deschis porţile pentru cea de-a treia zi de festival, pentru live act-uri în premieră dar şi pentru DJ set-uri în exclusivitate. 
DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, a generat o euforie uriaşă pe Cluj-Arena. Set-ul live al olandezului a fost energie pură de la prima până la ultima măsură. Cu versiuni remix, realizate special pentru show-ul de le UNTOLD, sau cu producţii noi lansate, Garrix le-a mulţumit fanilor din România. Cu o pasiunea extraordinară pentru muzică şi recunoştinţă pentru fanii care-i sunt alături de fiecare dată, Garrix a electrizat atmosfera din mainstage-ul UNTOLD. Cu un set în care a inclus “In The Name Of Love”, „Higher Ground”, „Animals”, „Huricane” sau imnul de festival „High On Life”, Garrix a generat un spectacol vizual total. A fost un moment care a transformat Cluj Arena într-un univers unic, universul UNTOLD – The World Capital of Night and Magic! 
Dar UNTOLD e mai mult decât un festival muzical, e şi dragoste! Energia frumoasă a olandezului, atmosfera ireală de pe Cluj-Arena, publicul în extaz sau toate aceste detalii la un loc au fost ideale pentru o cerere în căsătorie, chiar în faţa mainstage-ului de festival. Ea a spus “Da!”, iar momentul a fost aplaudat de fanii care se aflau lângă acest cuplu. 
Cu un palmares impresionant, artistul din spatele succesului “Unforgettable”, single cu peste 1,657 miliarde de ascultări pe Spotify, French Montana aka Frenchy aka Macaroni with the cheese aka Frenchington a urcat pentru prima dată pe mainstage-ul festivalului UNTOLD pentru un show live plin de energie, în care toată lumea aflată pe Cluj-Arena a cântat şi a dansat. Rapper-ul american şi echipa sa au fost impresionaţi de publicul pe care l-au  descoperit în România. Zecile de mii de fani de la mainstage au cântat la unison cele mai cunoscute piese ale lui French Montana, care a invitat pe scenă doua fete din public pentru o sesiune de twerk. 
Alături de un DJ şi un MC, French Montana a reuşit să facă o arenă să danseze la unison. “Aţi creat o atmosferă magică!”, a spus Montana, care la finalul show-ului live le-a a mulţumit fanilor UNTOLD.  
Pentru cel de-al optulea capitol al legendei UNTOLD, a treia zi de festival a fost marcată de o altă premieră alături de unul dintre cei mai mari creativi artişti ai lumii, Eric Prydz. Suedezul nu e doar un DJ, e unul dintre cei mai inovatori artişti din muzica electronică, e un producător sofisticat, trăieşte pentru a face muzica şi este considerat un icon al scenei electronice. 
Un DJ sofisticat care-şi construieşte set-urile live, singurul artist din lume care a primit acordul trupei Pink Floyd pentru a folosi un sample din uriaşul success “Another Brick In The Wall”, Eric Prydz a purtat fanii UNTOLD într-o călătorie prin lumea sound-ului tech şi techno. 
Venit pentru prima dată la UNTOLD, Zhu şi-a hipnotizat publicul cu sound-ul deep şi vocea sa magică. Toată lumea de la mainstage a cântat împreună cu artistul de origine americană, fiecare piesă inclusă în live set. De la ,,In The Morning”, ,,Came For The Low”, până la uriaşul succes ,,Faded” sau cel mai nou single, “Changes”, toate piesele au avut un impact emoţional puternic şi pentru fani şi pentru Zhu, care a colaborat de pe mainstage pentru a-şi saluta fanii. 
Ziua de sâmbătă a fost una a premierelor pe Cluj-Arena.
Unul dintre proiectele legendare in muzica electronică, Thievery Corporation au oferit un show live în care au combinat elemente de trip-hop, dub, lounge şi electronic. “Am fost uimiţi de ceea ce am descoperit la UNTOLD, de conexiunea pe care am avut-o cu publicul aici. Este extraordinar să descoperi un festival care susţine şi artiştii care nu sunt din categoria mainstream, iar acest detaliu diferenţiază UNTOLD-ul de alte festivaluri din lume. Uneori e bine să iei o pauză de la a căuta fericirea şi să alegi să fii fericit, asta am simţit în această seară pe scena principală UNTOLD”, au declarant membrii Thievery Corporation. 
Una dintre premierele ediţiei de anul acesta a fost şi DJ BLISS, un artist care a ajuns pentru prima dată la un festival european, recunoscut pentru contribuţia sa inovatoare la scena muzicii electronice din Dubai. Cunoscut şi ca „reprezentantul beat-urilor din Orientul Mijlociu”, DJ BLISS a fost impresionat de tot ceea ce festivalul UNTOLD înseamnă: energie frumoasă, scene care oferă un mix variat de stiluri muzicale şi de publicul din România. 
          B Jones şi  WizTheMC au făcut parte din line-up-ul de mainstage pentru cea de-a treia zi de festival.
UNTOLD a oferit momente şi live-uri speciale şi la scenele secundare ale festivalului
Un duo considerat iconic în cultura underground, duo-ul Tale Of Us, alături de Priku, Charlie, Woo York (Live) şi Mihigh, au transformat scena Galaxy într-un univers în care spaţiul şi timpul nu au contat, a contat doar pasiunea şi dragostea pentru muzica techno.    
În cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD, scena Alchemy e fost locul în care iubitorii de trap, hip-hop, dubstep sau drum’n’bass au cântat şi au dansat alături de artiştii preferaţi. O premieră pentru ediţia de anul acesta a fost DJ-ul şi producătorul Apashe, care a fost uimit de ceea ce a găsit în România, un public care se conectează autentic la muzică.
Killa Fonic, Deliric X Silent Strike, Ian, FC DND, Marko Glass ft. BVCOVIA şi OG Eastbull sunt artiştii care au ajuns la scena Alchemy. 
Fanii UNTOLD se pot înregistra pentru ediţia 2024 a festivalului accesând: https://untold.com/register.
 
 UNTOLD Universe