PRIMA ZI DE UNTOLD A INTRAT ÎN ISTORIE.PESTE 95.000, DE FANI S-AU BUCURAT DE MAGIA FESTIVALULUI
PRIMA ZI DE UNTOLD A INTRAT ÎN ISTORIE.PESTE 95.000, DE FANI S-AU BUCURAT DE MAGIA FESTIVALULUI 
BEBE REXHA, ARTISTĂ VENITĂ PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA, A UMPLUT STADIONUL CLUJ-ARENA 
 
Peste 95.000 de fani veniţi din toată lumea, cei mai cunoscuţi artişti, DJ de top, personaje fantastice deprinse dintr-o lume magică, acrobaţi internaţionali, animatori, dansatori au celebrat împreună prima zi a festivalului UNTOLD. Seara de joi a fost cu adevărat magică şi pentru fani, dar şi pentru artiştii ajunşi la cele opt scene ale festivalului UNTOLD.
Unul dintre cele mai aşteptate momente de pe mainstage a fost show-ul live al artistei din Statele Unite, Bebe Rexha, una dintre premierele oferite de creatorii UNTOLD fanilor festivalului. Nominalizată de trei ori la premiile Grammy, apreciată pentru vocea sa puternică şi originalitatea în materie de muzică, Bebe Rexha le-a mulţumit fanilor pentru modul în care a fost primită pe Cluj-Arena. „Sunt atât de departe de casa mea, dar să fiu aici, acum, este o bucurie. Vă iubesc şi sunt atât de fericită să fim împreună!” 
Cu un show live în care a inclus cele mai cunoscute piese, ,,I Got You”, ,,Say My Name”, ,,Meant To Be” sau ,,In The Name Of Love”, dar şi producţii incluse în cel mai nou album intitulat „BeBe”, artista de origine americană a prezentat, în exclusivitate pentru fanii festivalului UNTOLD, o piesă nouă. ,,One In A Million” este cea mai nouă colaborare dintre Bebe Rexha şi David Guetta, headliner al celei de-a 8-a ediţii a festivalului UNTOLD. Piesa a fost lansată oficial, astăzi, 4 august. 
Bebe a avut o interacţiune incredibilă cu fanii, cărora le-a lansat o provocare, un concurs de twerk. Artista a ales doi fani din public, pe care i-a invitat pe mainstage pentru a dansa împreună pe succesul ,,Hey Mama”. Toţi cei prezenţi pe Cluj-Arena şi-au încurajat favoriţii. Euforia fanilor a fost copleşitoare, iar aplauzele au răsunat cu putere, însoţite de strigăte de bucurie, iar concursul de dans s-a încheiat cu victoria lui Alex din Timişoara.
„FANII SUNT HEADLINERII ACESTUI FESTIVAL, NU ARTIŞTII!” ALOK
Ceremonia oficială de deschidere a oferit fanilor, un show special al DJ-ului care ocupă locul 4 în Top 100 DJ Mag, Alok. ,,DJ-ii sunt ultima atracţie a festivalului UNTOLD, cea mai mare atracţie sunt fanii.", a declarat brazilianul. Cu un set live plin de energie, Alok a dus distracţia de festival la un alt nivel. 
Pe parcursul primei zile, cele opt scene au vibrat de energie şi bucurie, fiecare artist a contribuit la magia festivalului. ,,UNTOLD face lumea să se învârtă, să simtă, te atrage ca un magnet. Dacă nu aş veni la UNTOLD într-un an, asta mi-ar frânge inima!”, a declarat fanilor creatorul „Cake Me!”, Steve Aoki. 
DJ-ul şi producătorul american a făcut o surpriză extraordinară fanilor UNTOLD, a inclus în set-ul live o piesă românească, „Andrii Popa”. A fost bucurie totală! DJ-ul care ocupă locul 7 în Top 100 DJ Mag a aruncat torturile, dar a lansat şi o producţie în premieră la UNTOLD, „Won't Forget This Time”, o colaborare cu John Martin şi KAAZE. 
Topic a ajuns pentru prima dată pe Cluj-Arena şi s-a declarat îndrăgostit de festivalul UNTOLD. DJ-ul german a fost uimit să vadă entuziasmul fanilor, în momentul în care sunt deschise porţile festivalului. ,,Este pentru prima dată în cariera mea când am văzut atât de multă pasiune şi bucurie. Oamenii aleargă spre mainstage, publicul din România este unic, ce se întâmplă aici e unic!”
Prima zi a festivalului UNTOLD s-a încheiat pe Cluj-Arena, la răsărit, alături de KSHMR. Experienţa UNTOLD a fost completată în mainstage de Partydul Kiss FM şi Irina Rimes. 
Artiştii de la Galaxy, Alchemy, Daydreaming, Fortune, Time, Tram şi Retro au adunat zeci de mii de fani în prima zi de UNTOLD
Scena Alchemy a fost creată special pentru fanii genurilor rap, trap, breakbeat sau dubstep. Borgore, Spike, Grasu XXL x Guess Who, Specii, DOC, YNY Seba, Petre Ştefan şi Berechet au activat una dintre cele mai iubite scene din festival. 
UNTOLD oferă la fiecare ediţie diversitate în stilurile muzicale, cultura underground techno are scena ei în festival.
În prima zi a experienţei UNTOLD la scena Galaxy au ajuns: Boris Brejcha, Amelie Lens, Amber Broos, Ann Clue, Kasia, Sara Bluma, Nusha.
În această seară mainstage-ul UNTOLD va oferi cel mai aşteptat show live al ediţiei de anul acesta cu trupa Imagine Dragons. 
Artistul american Justin Jesso, urmat de Delia, Olly Murs, Salvatore Ganacci, Alesso şi germanul Tujamo sunt numele care vor entuziasma fanii de pe Cluj-Arena. 
Accesul în festival se face începând cu ora 16:00. 
Fanii UNTOLD se pot înregistra pentru ediţia 2024 a festivalului, accesând: https://untold.com/register.
Comunicat FESTIVAL UNTOLD