Mai puţină birocraţie. Şefii RAR din Romania vor soluţiona pe loc sesizările clienţilor

COMUNICAT DE PRESĂ RAR

Mai puţină birocraţie, mai eficienţi pentru dumneavoastră!

Şefii RAR din teritoriu vă stau la dispoziţie cu explicaţii şi lămuriri despre interacţiunea dumneavoastră cu instituţia noastră!

Stimaţi clienţi,

Vă invităm să apelaţi imediat la şeful reprezentanţei unde aţi fost cu vehiculul, dacă aveţi orice nemulţumire. Este mult mai eficient ca problema să se rezolve pe loc, „la cald”, atât timp cât maşina este acolo şi datele sunt proaspete. Pentru că, în acest fel, dacă este vorba despre o eroare de orice natură, intervenţia instant este mai eficientă decât revenirea ulterioară.

Ne preocupă să ne asigurăm că vizita dumneavoastră la oricare dintre reprezentanţele RAR va beneficia de prestaţii la cele mai înalte standarde profesionale.

La fel de mult suntem interesaţi să ştim că sunteţi trataţi cu respect de angajaţii noştri, într-o stare de normalitate relaţională reciprocă.

Înţelegem problemele pe care le întâmpinaţi în diferite situaţii legate de interacţiunea cu reprezentanţii RAR, în special în cazurile de interpretare subiectivă a unor prescripţii de natură legislativă, tehnică sau administrativă.

Exista situaţii în care inginerii de pe linie nu va pot oferi toate explicaţiile necesare de care aveţi nevoie astfel încât să plecaţi de la RAR în deplină cunoştinţă a unei situaţii excepţionale sau neprevăzute. Motiv pentru care venim în întâmpinarea dvs. cu o modalitate eficientă de a salva timp şi nervi!

Şeful de reprezentanţă are obligaţia să verifice tot ce vă nemulţumeşte şi să intervină dacă este cazul, astfel încât să evitaţi risipa de timp prin a trimite petiţii sau reclamaţii retroactiv. La acestea din urmă vă rugăm să apelaţi numai dacă rezoluţia şefului de reprezentanţă nu a fost de natură să clarifice aspectele cu privire la care aţi avut întrebări.

Comunicarea reciprocă şi proactivă este soluţia pentru ca gradul dumneavoastră de satisfacţie în urma interacţiunii cu RAR să fie la nivelul aşteptat de ambele părţi.

 

Şefii de reprezentanţe sunt la dispoziţia dumneavoastră în timpul programului de lucru. De asemenea, pe site-ul RAR, www.rarom.ro, la rubrica „Şefi Reprezentanţe”, găsiţi datele de contact ale fiecăruia dintre ei.